Showbiz

Πιστιόλα-Αποκαλύπτει για 1η φορά: «Το Πάρκινσον μου συνέβη μία βδομάδα από το εμβόλιο του Covid»

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Λουκία Πιστιόλα σε σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη. 

Η αγαπημένη ηθοποιός που παρακολουθούσαμε μέχρι πρότινος στις Ψυχοκόρες, αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη για πρώτη φορά πως πάσχει από Πάρκινσον, επισημαίνοντας πως άρχισε να αποκτά τα συμπτώματα μόλις μία εβδομάδα αφότου είχε κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Λουκία Πιστιόλα: Η Βικτώρια από τις «Ψυχοκόρες», η ηλικία, η οικονομική καταστροφή & η μητρότητα

«Mου συνέβη μέσα σε μία βδομάδα από το εμβόλιο του Covid. Εκεί που ήμουν αεικίνητη και έκανα τα πάντα, έγινα μία ανάπηρη γυναίκα» παραδέχτηκε η Λουκία Πιστιόλα.

Συγκεκριμένα είπε: «Οι Ψυχοκόρες με ταλαιπώρησαν αρκετά, ο εαυτός μου δηλαδή με ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Έχει αρχίσει λίγο η δυσαρθρία και, επειδή είμαι τελειομανής άνθρωπος, έχει αρχίσει να με τσαντίζει ο εαυτός μου. Το Πάρκινσον μου συνέβη μέσα σε μία βδομάδα από το εμβόλιο του Covid. Εκεί που ήμουν αεικίνητη και έκανα τα πάντα, έγινα μία ανάπηρη γυναίκα».

Η Λουκία Πιστιόλα συνέχισε εκφράζοντας τους προβληματισμούς και τις σκέψεις της: «Δεν ξέρω εάν είναι το εμβόλιο, δεν το υπογράφει κάποιος γιατρός, ή αν είναι ο ίδιος ο Covid, γιατί και το εμβόλιο τον Covid σου βάζει μέσα σου. Το σοκ ήταν μεγάλο όπως καταλαβαίνεις».

Και τόνισε: «Δεν έχω ευστάθεια, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω, δεν μπορώ να γράψω, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Το θέατρο θέλει να είσαι στο 100% στην αντίληψη, στη συγκέντρωση και στην κίνησή σου. Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία μου παράσταση».

Η ηθοποιός κατέληξε σχολιάζοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πέφτουν οι δυνάμεις σου κι εσύ να λες: όχι, εγώ θα πεθάνω στο σανίδι. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό, τους συναδέλφους σου. Είχα ένα άγχος τρομερό αν θα θυμάμαι τα λόγια μου, εγώ που κορόιδευα αυτούς που ξεχνούσαν τα λόγια τους και τώρα έχω βρεθεί εγώ σε αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved