NDP Photo Agency
Showbiz

Λαμπροπούλου: Η ερώτηση για τον Λάλο που την ενόχλησε: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα»

Τους Δημήτρη Λάλο και Μαριλίτα Λαμπροπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» μετά το τέλος της παράστασης «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου».

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, οι δυο ηθοποιοί – που φημολογείται ότι είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες – έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno.

«Ήταν μια εξαιρετικά απολαυστική εμπειρία. Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόμη μια φορά. Είναι πιο εύκολο να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις ξαναβρεθεί τηλεοπτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν υποκριτικά και όχι μόνο. Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά. Το θέατρο είναι γεμάτο και εμείς είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Το άγχος είναι πάντα δημιουργικό για έναν ηθοποιό», είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Όταν ρωτήθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν οι δυο τους αμέσως μόλις κατέβηκαν από τη σκηνή, είπε: «Τώρα τι να σας πως; Πρώτον, δεν θυμάμαι και, δεύτερον, και να θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα».

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: H πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram

Λάλος–Λαμπροπούλου: Μαθιός & Βασιλική συναντήθηκαν για πρώτη φορά θεατρικά μετά τον Σασμό! Exclusive

Αποκλειστικό: Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Λάλου στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η νέα δημόσια εμφάνιση

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved