Showbiz

Αγοραστή Αρβανίτη: Το ρομαντικό νυφικό που επέλεξε στο γάμο της

Θανάσης Τσαλταμπάσης και Αγοραστή Αρβανίτη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό τους γάμο παρουσία καλών φίλων και συγγενών.

Η είδηση έγινε γνωστή από τους καλούς φίλους του ζευγαριού Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ορφέα Παπαδόπουλο και Νικόλ Παναγιώτου που δημοσίευσαν στιγμές από τον γάμο τους στα social media.

Τσαλταμπάσης – Αρβανίτη: To νέο βίντεο από τον γάμο τους & η ξεχωριστή μπομπονιέρα που επέλεξαν

Τόσο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης όσο και η Αγοραστή Αρβανίτη έλαμπαν από ευτυχία έχοντας ο ένας στο πλευρό του τον άλλον.

Η νύφη ωστόσο, ως είθισται «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το bridal look της. Επέλεξε ένα λευκό νυφικό, μακρύ με λεπτομέρειες δαντέλας ενώ είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται ως «ρομαντικά».

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί και με πολιτικό γάμο λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού του.

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε», είχε πει ο ηθοποιός όταν αποκάλυψε πρώτη φορά ότι έχει κάνει πολιτικό γάμο με τη σύντροφό του.

Παντρεύτηκαν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη - Οι πρώτες εικόνες

Τσαλταμπάσης: «Και στη χειρότερη περίπτωση μπορούσα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια και μια άνεση ζωής»

Θανάσης Τσαλταμπάσης για την 5 μηνών κόρη του: «Λαμβάνω πολλή αγάπη»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved