Θανάσης Τσαλταμπάσης για την 5 μηνών κόρη του: «Λαμβάνω πολλή αγάπη»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης για την 5 μηνών κόρη του: «Λαμβάνω πολλή αγάπη»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Δον Κιχώτης. Τα διαστήματα που δεν βρίσκεται σε κάποια πόλη για παράσταση περνάει υπέροχες στιγμές με την κόρη του και τη γυναίκα του.

Πέρασες στιγμές που ήταν ανέφικτο να επιβιώσεις οικονομικά;

Όχι. Κατάγομαι από οικογένεια που είχε μια οικονομική άνεση, αλλά και από τα πολύ πρώτα μου βήματα στη δουλειά άρχισα να βιοπορίζομαι σε πολλές περιπτώσεις αρκετά καλά. Και στη χειρότερη περίπτωση όμως μπορούσα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια και μια άνεση ζωής.

Τσαλταμπάσης – Αρβανίτη: Βόλτα με την 3 μηνών κόρη τους – Αποκλειστικές φωτό

1268_VLADIMIROS_KIRIAKIDIS_THANASIS_TSALTABASIS_1372024.jpg

Είναι η οικονομική άνεση τελικά ένα εχέγγυο γι’ αυτή τη δουλειά;

Οπωσδήποτε. Βέβαια, μετρά και το πώς μεταφράζει ο καθένας την οικονομική άνεση. Για κάποιον μπορεί να είναι το να έχει πισίνα και τρία αυτοκίνητα. Για μένα είναι να μη σκεφτώ το τι θα φάω, το πώς θα μετακινηθώ και να έχω μια ποιότητα στη ζωή μου. Μ’ αυτή την άνεση, λοιπόν, σίγουρα παίρνεις καλύτερα αποφάσεις. Ήταν αυτός ένας από τους λόγους της τηλεοπτικής αποχής σου επί μία εξαετία; Σίγουρα. Μπορεί, αν ήμουν σε οικονομική δυσχέρεια, να έκανα πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούσα, παρόλο που πιστεύω πως ως χαρακτήρας δεν θα το έπραττα. Ακόμη και αν περνούσα δύσκολα, πάλι δεν θα έκανα κάτι που δεν θα το πίστευα. Θέλω να βλέπω ρομαντικά τη δουλειά μου, όχι μόνο γιατί έτσι τη χαίρομαι, αλλά και γιατί θεωρώ πως μου προσφέρει τα δώρα της. Ότι ο κόσμος πια με εμπιστεύεται και έρχεται να δει δουλειές στις οποίες συμμετέχω, ακόμη και αν δεν ξέρει το έργο. Είναι τιμητικό για μένα και νομίζω πως το έχω αποκτήσει μην έχοντας ως γνώμονα τα χρήματα για τα πράγματα που έκανα.

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ο Γιάννης Μπέζος για εμένα έγινε μεγάλος δάσκαλος»

Εδώ και λίγους μήνες είσαι πατέρας. Η κόρη σου διανύει τον πέμπτο μήνα της ζωής της.

Είναι κάθε μέρα μία εμπειρία. Μιλάω για δυο μήνες πριν και χρησιμοποιώ τη λέξη «παλαιό». Είναι τόσες οι προσλαμβάνουσες καθημερινά. Βιώνεις τόσα πράγματα και τόσα συναισθήματα, που η μία εβδομάδα πριν σου φαίνεται ένα εξάμηνο. Λαμβάνω πάρα πολλή αγάπη από τη μικρή μου. Φυσικά και έχει πολλή αϋπνία και κούραση, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια. Ήθελα πολύ να γίνω μπαμπάς και είμαι πανευτυχής. Ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν με την πραγματικότητα.

Τελικά η ζωή με ένα παιδάκι κυλά πιο γρήγορα απ’ ό,τι πριν;

Κυλά πολύ γεμάτα. Δεν θα έλεγα γρήγορα. Είναι σαν να έχει τριάντα πέντε ώρες το εικοσιτετράωρο πια. Νιώθω μεγαλύτερη τη μέρα, τη νύχτα, είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο περιοδικό Hello.

Διαβάστε επίσης:

Τσαλταμπάσης – Αρβανίτη: Παντρεύονται έξι μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους! Πού θα γίνει ο γάμος

Ο Τσαλταμπάσης αποκαλύπτει: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με τη Βουγιουκλάκη γιατί ζητούσε να κουρευτώ»

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Μου έχει τύχει σε παράσταση να σβήσουν όλα, έπαθε black out η περιοχή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved