Τούνη: «Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί νομικά! Θα φτάσουμε στο τέρμα…» - Τι συνέβη;
Showbiz

Τούνη: «Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί νομικά! Θα φτάσουμε στο τέρμα…» - Τι συνέβη;

Η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την περιπέτεια που βίωσε κατά την επιστροφή της από το Λονδίνο στην Θεσσαλονίκη με την έγκυο φίλη της.

Όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr, η γνωστή influencer ταξίδεψε με φίλους και συνεργάτες στο Λονδίνο και χθες ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως, οι δυο από την παρέα επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και οι άλλοι δύο (Η Ιωάννα και η εγκυμονούσα φίλη της) έμειναν εκτός αεροπλάνου.

«Δεν επέτρεψαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ στην έγκυο κολλητή μου και εμένα να περάσουμε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες στην πτήση μας, γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ το οτι δεν περιμέναμε όρθιες στην τεράστια ουρά, και ήμασταν καθιστές στα 2 μέτρα από το gate μέχρι να τελειώσει το line! ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στο μεγαλείο της…» έγραψε αρχικά στο Tik Tok.

Photo-shared-by-I-w-a-n-n-a-T-o-y-n-h-on-September-27-2024-tagging-@j.touni.-May-be-a-selfie-of-1-person-and-blonde-hair..jpg

Και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Είναι η χειρότερη αεροπορική όπως επισημάναμε πριν, που έχω ταξιδέψει ποτέ. Μην αναφερθούμε πάλι στο “λεφτά έχεις, ταξίδεψε με άλλη εταιρεία”. Το βρίσκω αστείο. Ταξιδέψαμε με αυτή γιατί ευνοούσαν οι ώρες και η παρέα επέλεξε αυτή την εταιρεία και φυσικά ακολούθησα… Δεν μπόρεσα να χωνέψω ότι απλά έβαλε την κορδέλα, που ήμασταν οι δύο τελευταίοι επιβάτες, εγώ και η έγκυος. Ούρλιαζα και έκλαιγα, και εγώ και η Ντόρις. Μας έλεγαν “δεν μας νοιάζει που είναι έγκυος, δεν μας νοιάζει τίποτα. Η πύλη έκλεισε”.

Δεν ξέρω αν είναι οι κανονισμοί της εταιρείας ή ήταν αυτή κακιασμένη μάγισσα. Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε νομικά, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί. Εννοείται θα το φτάσουμε στο τέρμα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, είναι ηθικό. Φαντάζομαι σε πόσους ακόμη θα έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ήταν σοκαριστικό το πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση εξουσίας και πόσο αβοήθητος μπορεί να είναι κάποιος που προσπαθεί να βρει το δίκιο του. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάποιος ή δεν είσαι κάποιος. Το θέμα είναι εντελώς ανθρώπινο. Δεν τους ένοιαξε η εγκυμοσύνη, δεν τους ένοιαξε τίποτα».

Σήμερα λοιπόν τα ξημερώματα επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο και πια είναι στη Θεσσαλονίκη μετά την περιπέτειά που πέρασαν και μαζί με τον γιο της, Πάρη.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Δεν την άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο - Ξέσπασε σε κλάματα η influencer

Τούνη σε Αλεξάνδρου: «Πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με φίλους!»

Βαλαβάνη για Τούνη: «Κι εγώ έχω ανεβάσει σημαία μίας άλλης χώρας, μην τα ισοπεδώνουμε όλα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved