Κηδεία Μίμη Πλέσσα
Showbiz

Μίμης Πλέσσας: Συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

Κηδεία Μίμη Πλέσσα: Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες και απλός κόσμος συρρέει στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα.

Αυτή την ώρα, ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, ενώ η κηδεία θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

2334617

Να σας θυμίσουμε ότι με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα ενημέρωσε: "Θα αποχαιρετήσουμε τον Λατρεμένο μας Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών".

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 100στά γενέθλια, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όλη τη χώρα.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα με ένα συγκινητικό μήνυμα:«Κι εσύ δεν θα’σαι πλαι μου Αστέρι της Ζωής μου……» ….θά εισαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις μέχρι να ανταμώσουμε και παλι Ψυχή μου. Το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε.Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..»

Ο μουσικοσυνθέτης με τις αμέτρητες επιτυχίες έφυγε από τη ζωή έχοντας αφήσει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη.

Διαβάστε επίσης:

Μίμης Πλέσσας: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

Λουκίλα Καρρέρ: Η ανάρτηση της συζύγου του Μίμη Πλέσσα για την κηδεία του

Λουκίλα Καρρέρ: Ποια είναι η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα μέχρι το τέλος!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved