Συγκινεί ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της γυναίκας του: «Η εγγονή μου φοράει τα ρούχα της»
Showbiz

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της γυναίκας του: «Η εγγονή μου φοράει τα ρούχα της»

Μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Κωστής.

Ο ηθοποιός αφότου «έχασε» τη σύζυγό του αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα. Μετακόμισε στη Λευκωσία για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια της.

Τάσος Κωστής: Ξεσπά κατά του Καραμίχου - «Ποιος είναι αυτός και κρίνει; Αηδίες!»

kostis.jpg

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, εξομολογήθηκε πως: «Έχω φύγει από την Ελλάδα, έχω μετακομίσει στη Λευκωσία, θα παίξω στο θέατρο εδώ. Η πρόταση αυτή μου ήρθε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήταν ακριβώς μετά τα 40 της γυναίκας μου. Είχα την ανάγκη να φύγω από το σπίτι, όχι όμως γιατί ήθελα να ξεχάσω αλλά γιατί δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Και τον θάνατό της, δεν τον ανακοίνωσα αμέσως γιατί δε μπορούσα να τον διαχειριστώ.

kostis-(1).jpg

Κάποιες στιγμές είναι ιδιωτικές, δεν είναι όλα για το δημόσιο. Στην Κύπρο έχω ένα καινούργιο σπίτι, το πρώτο πράγμα που έβαλα μέσα είναι η φωτογραφία της. Τη βέρα της, την φοράω σαν βραχιόλι. Όταν ήρθα από την Κύπρο και μπήκα στο σπίτι ξανά, συγκινήθηκα, ξανακύλησα που λένε. Τα πράγματά της είναι όλα στη θέση τους. Όχι όλα τα ρούχα όμως, τα έχουν πάρει πολλά δικοί μου άνθρωποι και τα φοράνε, και η εγγονή μου ακόμα.

Ο γιος μου λέει ότι επειδή μεγαλώνω, θέλουν να είμαι λίγο πιο κοντά για να μπορούν να με περιποιούνται. Η γυναίκα μου δεν έχει φύγει. Αν μετακομίσω, κάποια σημαντικά πράγματα δικά της, θα τα πάρω».

Δες το απόσπασμα

Τάσος Κωστής: Πώς επιλέγεις ανθρώπους να σου κάνουν τη δουλειά χωρίς προσόντα;

Τάσος Κωστής: Έφυγα από την Ελλάδα για να διαχειριστώ τον θάνατο της συζύγου μου

Τάσος Κωστής: Αν δεν ήσουν καλός και δεν ήξερες τα λόγια σου, σε έστελνε από κει που ήρθες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved