Πολυκανδριώτης: «Η Μαρινέλλα αν δεν έφευγε εκείνη την στιγμή από τον Στέλιο, θα έμενε στην σκιά του»
Showbiz

Πολυκανδριώτης: «Η Μαρινέλλα αν δεν έφευγε εκείνη την στιγμή από τον Στέλιο, θα έμενε στην σκιά του»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (09-10) ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη ενώ θυμήθηκε το πρώτο τραγούδι που του έδωσε ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Μαρινέλλα.

Πολυκανδριώτης: «Η μάνα μου ήταν ο αποταμιευτής, πριν πεθάνει νόμιζε ότι είχε 2-3 εκατομμύρια»

polykandriotis-(2).jpg

«Τον Καζαντζίδη τον γνώρισα με τον πατέρα μου μαζί, πολύ πριν με τραγουδήσει σε ένα υπόγειο στην Κυψέλη. Μπήκαμε μέσα, ευγενέστατος. Και πολύ αργότερα θέλησε να του δώσω τραγούδια. Ο Στέλιος από την ημέρα που άνοιξε το στόμα του και είπε το “Αχ κοπέλα μου” έγινε πανελλαδικά γνωστός. Ήταν μεγάλη η διαφορά από τους άλλους τραγουδιστές. Και στο ψαροχώρι που ήταν, ήταν πολύ φτωχικό το σπίτι του. Ο Στέλιος δεν ήταν ποτέ του χρήματος, ήταν εναντίον του χρήματος.

polykandriotis-(1).jpg

Το πρώτο τραγούδι που του έδωσα ήταν το “Αν ρωτάς να σου πω, πως υπάρχω και ζω” που τρομάξαμε να τον πείσουμε να το τραγουδήσει γιατί δεν το καταλάβαινε. Δεν καταλάβαινε τη φράση “τακτικές καταθέσεις”. Δεν μπορούσε να το καταλάβει, τι σημαίνει. Το μυαλό του ήταν μικρού παιδιού άσχετα από το εκτόπισμά του. Έψαχνε πάρα πολύ τη λέξη. Μια λέξη να τον πείραζε σε ένα τραγούδι, δεν το έλεγε! Ήταν πολύ ιδιόρρυθμος! Η στάση ζωής του έδωσε πολλά διδάγματα σε πολύ κόσμο. Και η στάση ζωής ήταν ήθος, ταπεινότητα και το χρήμα…»

Η Μαρινέλλα άνοιξε τα φτερά της πολύ νωρίς και πέταξε. Αν καθόταν παραπάνω με τον Στέλιο δεν νομίζω ότι θα την ευνοούσε. Η Μαρινέλλα αν δεν έφευγε εκείνη την στιγμή από τον Στέλιο, θα έμενε στην σκιά του»

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Ήταν από τα πιο τραγικά γεγονότα που έχω ζήσει

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Το μπουζούκι είναι το στήριγμά μου

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Το ελληνικό τραγούδι σήμερα νοσεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved