Καίτη Φίνου: Τον Στάθη τον έχω στο μυαλό μου τις ώρες που εκείνοι δεν φαντάζονται
Showbiz

Καίτη Φίνου: Τον Στάθη τον έχω στο μυαλό μου τις ώρες που εκείνοι δεν φαντάζονται

Για την απουσία της από την τηλεόραση αλλά και για το αν την ενοχλεί που ακόμη συνδέουν το όνομά της με τον Στάθη Ψάλτη, μίλησε η Καίτη Φίνου.

Σας ενοχλεί όταν σας συνδέουν ακόμη με τον Ψάλτη;

Μου έχουν πει ότι αν δεν ήταν ο Ψάλτης, θα έκανα σεξ με τον έναν και με τον άλλον. Με ρωτούν αν έχω τον Στάθη στο μυαλό μου και λέω όχι. Μου απαντούν «καλά δεν ντρέπεσαι;» και λέω «συγγνώμη θα κοιμάμαι και θα ξυπνάω με το όνομα του Στάθη;». Τον Στάθη τον έχω στο μυαλό μου τις ώρες που εκείνοι δεν φαντάζονται. Αφήστε με εμένα με τις δικές μου αναμνήσεις να τις βγάζω στην επιφάνεια του μυαλού μου όποτε θέλω εγώ. Τις προάλλες με ρώτησαν αν πάω να του ανάψω το καντήλι στον τάφο. Καταρχάς δεν υπάρχει τάφος πια, γιατί η κόρη του πήγε τα κόκαλα του στο μαυσωλείο που έχει η Φόνσου στο Α’ Νεκτροταφείο. Εγώ δεν πήγαινα ούτε στον τάφο των αδερφών μου, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι το σπίτι τους είναι αυτό.

Καίτη Φίνου: «Μου λένε να πάω να καθαρίσω σκάλες» - Η μάχη με την υγεία της και τα σκληρά σχόλια!

kaitifinou_1713641999_3350594401059169701_1468442039.jpg

Σας πικραίνει ότι δεν βρίσκεστε στην τηλεόραση, παρότι γίνονται αρκετά σίριαλ ξανά;

Θα σου πω την αλήθεια, παρότι θα πουν ότι πάλι μιζεριάζω και κλαίγομαι. Δεν έχω μιζεριάσει όμως ούτε κλάψει ποτέ στη ζωή . Λοιπόν, ναι θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση για οικονομικούς λόγους και να κάνω έναν ωραίο ρόλο, ο οποίος δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μεγάλος ή μικρός, γιατί πια δεν έχω τέτοιο ψώνιο. Εξάλλου ήμουν πρωταγωνίστρια όχι μια ηθοποιός, ούτε απλά η παρτενέρ του Στάθη Ψάλτη. Όπως ήταν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ έτσι ήταν ο Ψάλτης και η Φίνου. Έγινα πρωταγωνίστρια, έκανα αυτό που ήθελα, άσχετα αν δεν ήταν στο είδος του θεάτρου που αγαπούσα. Πλέον τα έχω γευτεί όλα. Τηλεόραση θα έκανα αν ήταν ένας καλός ρόλος και ας ήταν μικρός. Να λες 5 κουβέντες και να αναρωτιούνται θα πεις στο επόμενο επεισόδιο. Χτύπησα πόρτες και έστειλα και μηνύματα όταν άρχισαν να ξαναγίνονται τα σίριαλ, αλλά όλοι μου απαντούσαν «ναι α δούμε» και στο τέλος τίποτα. Πια δεν εμπιστεύομαι κανέναν και έχω σταματήσει να ασχολούμαι με αυτό το θέμα.

Πηγή Λοιπόν

Καίτη Φίνου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Στάθη Ψάλτη - «Περιμένω να έρθω στο φως για να ηρεμήσω…»

Φίνου για Buongiorno: «Ε, δεν περίμενα πια ότι θα κοπούν και τα πιο ουσιώδη από τη συνέντευξη μου»

Καίτη Φίνου: Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση &τώρα έχω οδοντοστοιχεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved