Showbiz

Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου – Μου αρέσει να είμαι αδύνατη»

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στο «Buongiorno» για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και για τον έρωτα στην ζωή της.

Η Ελένη Ψυχούλη είπε για τα τηλεοπτικά: «Συζητάω κάτι αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως να είναι κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής. Τώρα με τις πλατφόρμες, δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό από έναν βομβαρδισμό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά», είπε αρχικά.

«Δεν μου αρέσει το στιλ της εκπομπής του Σεφερλή. Δεν έχει σχέση με την μαγειρική. Είναι λίγο ψεύτικο», σχολίασε.

Για την αναγνωρισιμότητα ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη: «Όταν είσαι μάνα, δεν μπορείς να «ξιπαστείς» γιατί το παιδί σου, σου θυμίζει ότι είσαι ένα μικρό τίποτα. Στην Ελλάδα η αναγνωρισιμότητα δεν συνάδει με τα χρήματα και την ζωή που κάνεις. Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα; Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα».

«Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου, μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν. Είμαι αυθόρμητη σε «βαθμό κακουργήματος», βιαστική και ανυπόμονη», δήλωσε σχετικά.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ψυχούλη: Το σπίτι της στο Πήλιο δεν έχει ούτε μια γωνιά χωρίς χρώμα και vintage διάθεση

Ψυχούλη: Να αγιάσει το στόμα του Παπακώστα που είπε ότι 10 λεπτά μαγειρικής σε εκπομπή δεν φτάνουν

Ελένη Ψυχούλη: Είμαι μόνη και είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved