«Πέθαναν» την Καίτη Γκρέυ στα social media - Όλη η αλήθεια
Showbiz

«Πέθαναν» την Καίτη Γκρέυ στα social media - Όλη η αλήθεια

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγο όταν γράφτηκε στα social media ότι η Καίτη Γκρέυ έφυγε από τη ζωή. 

Η τραγουδίστρια είναι σε κρίσιμη κατάσταση και το παλεύει μετά το νέο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα και σε δηλώσεις του στο gossip-tv.gr, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη και σήμερα, 11 Οκτωβρίου έκανε αξονική τομογραφία προκειμένου να δουν οι θεράποντες γιατροί αν έχει απορροφηθεί το αιμάτωμα.

grey-1.jpg

Ηταν ξημερώματα Τετάρτης όταν ο πολυαγαπημένος της εγγονός Κώστας και η νύφη της Εφη Ηλιάδη, που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, διαπίστωσαν πως η μεγάλη τραγουδίστρια έχει δύσπνοια καθώς και δέκατα πυρετού, τα οποία δεν δικαιολογούνταν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και μαζί με την οικονόμο της Βαλεντίνη (φύλακα άγγελό της) ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες, που αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για τη γυναίκα-θρύλο του ελληνικού πενταγράμμου, επέσπευσαν τις διαδικασίες, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και από εκεί να μεταφερθεί στον 7ο όροφο του νοσοκομείου.

Αν και η εκατοντάχρονη τραγουδίστρια τον περασμένο Φεβρουάριο αντιμετώπισε για μια ακόμα φορά πολύ σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της, με τους γιατρούς τότε να μιλούν για θαύμα και για πολύ γερό οργανισμό, ωστόσο πάλι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται οι επιστήθιοι φίλοι της Χρύσα Παπαϊωάννου, Μαίρη Βιντιάδου και Γιάννης Τζουαννόπουλος, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους γιατρούς πως τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουν την εξέλιξη της υγείας της, καθώς πρέπει να υποχωρήσει το αιμάτωμα του εγκεφαλικού που έχει υποστεί.

kaiti-grey-2.jpg

Η Καίτη Γκρέυ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον 7ο όροφο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γρέϋ: Κρίσιμη η κατάστασή της - «Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί ο οργανισμός της»

Τελευταία εξέλιξη - Καίτη Γκρέϋ: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Στο πλευρό της η Αγγελική Ηλιάδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved