Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Μεγάλωσα μέσα σ' αυτόν... Είδα χιλιάδες πτώματα»
NDP Photo Agency
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Μεγάλωσα μέσα σ' αυτόν... Είδα χιλιάδες πτώματα»

Μία σοκαριστική αποκάλυψη κάνει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος σε λίγες μέρες γίνεται 90 ετών. 

«Γενικά δεν τον φοβάµαι τον θάνατο. Εγώ µεγάλωσα µέσα στον θάνατο. Μέσα στην Κατοχή, µέσα στον Εµφύλιο, είδα µπροστά µου χιλιάδες πτώµατα» παραδέχτηκε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη και συνέχισε μιλώντας για το νέο ρόλο που θα τον δούμε στην τηλεόραση:

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μπορείς σε έναν τόσο δυνατό άνθρωπο όπως η Μαρινέλλα να πεις, πήγαινε σπίτι;»

6Z3A3227.jpg

«Τηλεόραση κάνω τώρα. Θα παίξω στο «Έχω παιδιά», που θα προβληθεί στο MEGA. Μέχρι στιγµής, µου έχουν πει για οκτώ επεισόδια. Ήδη έχω γυρίσει τρία και είµαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, γιατί ξέρεις τι γίνεται; Επειδή µπορεί να µην κολλάω στα δράµατα και στα τραγικά, µε φωνάζουν για γκεστ».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Έχω παίξει στους «Πανθέους», έκανα µια παρουσία που έγραψαν ότι η ερµηνεία µου ήταν για Όσκαρ. Έπαιξα στο πρώτο επεισόδιο, αλλά µετά πεθαίνει ο ήρωας αυτός. Είχα πει πλέον ότι δεν θα ξανακάνω γκεστ».

Έχει αφήσει ιστορία η ερµηνεία σας µε το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Αυτή η σκηνή έγινε µε τη µία;

«Νοµίζω ότι έγινε µε τη µία, γιατί το είχαµε παίξει στο θέατρο έναν χειµώνα ολόκληρο. Το ήξερα απ’ έξω και ανακατωτά. Το θέµα ήταν ότι η συγκεκριµένη σκηνή ήταν 80% δική µου. Εγώ την αυτοσχεδίασα, µε πολύ ωραίο και έξυπνο κείµενο του Σακελλαρίου, αλλά ήταν πέντε ατάκες. Ο αυτοσχεδιασµός ήταν δικός µου.

Μετά το προφιτερόλ, µε έκαναν πρωταγωνιστή. Πήγα σε θέατρο και µε έβαλαν στην ταµπέλα ως πρωταγωνιστή. Ενώ όταν έκανα το προφιτερόλ, πριν στον θίασο ήµουν έβδοµος».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved