Χρήστος Μαλάκης: Ο «σκληρός» από τις Ψυχοκόρες παντρεύτηκε την εδώ και 23 χρόνια φίλη του! (φωτό)
(c)Nidibou Photography-All Rights Reserved
Showbiz

Χρήστος Μαλάκης: Ο «σκληρός» από τις Ψυχοκόρες παντρεύτηκε την εδώ και 23 χρόνια φίλη του! (φωτό)

Ένας από τους ηθοποιούς με μεγάλη διαδρομή στο θέατρο, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τον ρόλο του Ηλία Νάτση στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», ντύθηκε γαμπρός πριν από λίγες ημέρες. 

Ο Χρήστος Μαλάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελλη Γαρυφαλλίδου στις 4 Οκτωβρίου στο δημαρχείο Ραφήνας.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για Ψυχοκόρες: «Ο Παύλος μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου»

gamos-malakis.jpg

Ο ηθοποιός και καθηγητής υποκριτικής μίλησε για αυτή την ευχάριστη στιγμή της ζωής του: «Αν και επιλέγω να μη μιλάω για τα προσωπικά μου, ο γάμος μου είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Με τη σύντροφό μου κλείνουμε 23 χρόνια φιλίας και φέτος το καλοκαίρι γίναμε ζευγάρι. Ο γάμος μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και τον προσεχή Μάιο θα κάνουμε ένα πάρτι να το γιορτάσουμε με τους φίλους μας».

malakis-suntrofos-gamos.jpg

Η νύφη, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης έλαμπε μέσα στο ιδιαίτερο νυφικό της τόσο στον γάμο όσο και στο τραπέζι που η ίδια και ο αγαπημένος της παρέθεσαν σε εστιατόριο της Ραφήνας, τόπο καταγωγής και των δύο. Ο Xρήστος Μαλάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, παρότι στις «Ψυχοκόρες», που προβάλλεται στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+, υποδύθηκε έναν σκληρό και κακοποιητικό άνδρα.

malakis-gamos-1.jpg

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός και καθηγητής υποκριτικής στη δραματική σχολή «Ίασμος» πραγματοποιεί πολύωρες πρόβες για την παράσταση «Ορέστεια του Στρίντμπεργκ» της Λένας Κιτσοπούλου, ένα φιλόδοξο θεατρικό στοίχημα που θα ανέβει στο θέατρο «Ανεσις» στις αρχές του Νοεμβρίου. Τα τρία έργα, που ο Αουγκουστ Στρίντμπεργκ εντρυφεί στη μάχη των δύο φύλων, ο «Χορός του θανάτου», οι «Δανειστές» και η «Πιο δυνατή», έδωσαν το έναυσμα στη Λένα Κιτσοπούλου να καταθέσει το δικό της σχόλιο πάνω στις σχέσεις. Μαζί με τον Xρήστο Μαλάκη στη σκηνή ανεβαίνουν οι Ευδοκία Ρουμελιώτη, Χρήστος Σαπουντζής και Μαρία Μοσχούρη.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved