Ιωάννα Τούνη: Η νέα της περιπέτεια στο αεροδρόμιο - «Ρε, πάτε καθόλου καλά;»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η νέα της περιπέτεια στο αεροδρόμιο - «Ρε, πάτε καθόλου καλά;»

Νέα περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη ταξιδεύοντας με τον 22 μηνών γιο της, Πάρη από Αθήνα – Θεσσαλονίκη.  

Όπως αποκάλυψε, δέχτηκε παρατήρηση από άλλο συνεπιβάτη της γιατί ο γιος της έκλαιγε και τον ενοχλούσε.

121.jpg

Αρχικά σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram της ανέφερε: «Είμαι μια κουρασμένη μάνα. Δύσκολες οι πτήσεις με μωρό συμπεθέρες… Και που λες περιμένω στο Lounge με τον Πάρη για την πτήση μας. Ο Πάρης γενικά είναι σε μια εξαλλοσύνη, φωνάζει, κάνει τα δικά του, αρχίζει και κλαίει. Σπάει τα νεύρα τριγύρω, το καταλαβαίνω… Κι έρχεται μια αεροσυνοδός εδάφους, γλυκύτατη κοπέλα. Δεν έφταιγε, τη δουλειά της έκανε. Και με ρώτησε αν μπορεί να κάνει κάτι για το μωρό.»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Της εξηγώ ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα και ότι απλά θέλει τώρα να γκρινιάξει γιατί είναι μωρό. Και τι μου λέει «Μου είπε ότι παραπονέθηκε συνεπιβάτης για το μωρό που κλαίει και να σταματήσει κάπως.» Τι; Λέω μάλλον αυτός ο συνεπιβάτης δε θα έχει μωρό και ότι δε μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει, έχω δοκιμάσει τα πάντα κι αν θέλει ο συνεπιβάτης αυτός να έρθει να μιλήσει σε μένα και θα του απαντήσω καταλλήλως. Ρε πάτε καλά;…»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι η κοπέλα έκανε τη δουλειά της κι έπρεπε να μου μεταφέρει την πληροφορία αλλά, τα μωρά είναι μωρά. Τι να κάνω; Να το φιμώσω το μωρό; Είναι ούτε δυο χρονών. Να του ράψω το στόμα: Καταλαβαίνω. Βάλε τα ακουστικά σου. Δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να κλαίει το μωρό, αλλά τι να κάνουμε: Αυτά είναι μέσα στη ζωή… Τι να κάνω: Να κάτσω να κλειστώ μέσα στο σπίτι για τη μια στις τόσες που θα τύχει το μωρό να κλάψει;».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Άφησε τις πολυτελείς διακοπές & πήγε για camping με τον Αλεξάνδρου & τον γιο τους,Πάρη

Top 5:Η κατάρρευση της Τούνη, τα εγγόνια του Πλέσσα & η μοναδική συναυλία της Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

Κατερίνα Καινούργιου: Στη φόρα τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ιωάννα Τούνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved