Top 5:Η κατάρρευση της Τούνη, τα εγγόνια του Πλέσσα & η μοναδική συναυλία της Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Gossip Specials

Top 5:Η κατάρρευση της Τούνη, τα εγγόνια του Πλέσσα & η μοναδική συναυλία της Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

Top 5: Άλλη μία εβδομάδα αναδείξατε με τα «κλικ» σας τα τοπ θέματα των ημερών μας... 

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Πλέσσα, η μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο και πολλές ακόμα ειδήσεις της επικαιρότητας, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας. Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Ιωάννα Τούνη: Δεν την άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο - Ξέσπασε σε κλάματα η influencer

Μια ανάρτηση στο Instagram και ένα βίντεο στο Tik Tok ήταν αρκετά για να καταλάβουμε πόσο έξαλλη είναι η Ιωάννα Τούνη, μετά την περιπέτεια που είχε στο αεροδρόμιο. Δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει και τη δυσαρέσκειά της ρίχνοντας το φταίξιμο σε γνωστή αεροπορική εταιρία.

1728620856909-821558249-touni.jpg

Η γνωστή influencer ταξίδεψε με φίλους και συνεργάτες στο Λονδίνο και απόψε ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως, άφησαν εκτός αεροπλάνου τη μισή παρέα, όπως εξήγησε η ίδια.

Στάθης και Τζέλλα Πλέσσα: Τα πανέμορφα εγγόνια του Μίμη Πλέσσα στην κηδεία του-Δείτε για πρώτη φορά

e8c1f71d-1728295728190-571668235-plessas-3.jpg

Το τελευταίο αντίο στον Μίμη Πλέσσα είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης 9/10 συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πλήθος απλού κόσμου, στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών.

Ντυμένη στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένη η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ αποχαιρέτησε τον άνθρωπό της και σπουδαίο μουσικοσυνθέτη που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (5/10).

Η showbiz στη Βίσση! Η σόλο εμφάνιση του Αργυρού, ο Καρβέλας, η Μακρυπούλια & η Αθηνά με τον Τσερέλα

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, η Άννα Βίσση έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο που είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο για να την απολαύσει.

vissi.jpg

Παρά την ανησυχία κάποιων για τις καιρικές συνθήκες που ίσως θα επηρέαζαν την ομαλή έκβαση της συναυλίας, πάνω από 65.000 κόσμου βρέθηκε στο Παναθηναϊκό στάδιο για να απολαύσει την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Ελεάννα Πλέσσα: Οι σπάνιες εμφανίσεις του Μίμη Πλέσσα με την 26χρονη κόρη του & ο γιος του, Αντώνης

Λίγες ημέρες πριν από τα 100α του γενέθλιά του ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας μας πίσω ένα σπουδαίο έργο να μας ακολουθεί.

2241967

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός, συνθέτης, διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας ήταν παντρεμένος με την Λουκίλα Καρρέρ με την οποία έζησαν μαζί πάνω από 30 χρόνια ενώ απέκτησαν την 26χρονη σήμερα κόρη τους Ελεάννα.

Λιάγκας για Μπάλντοκ: «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Καλά κάνετε και μου τη λέτε. Έπεσα σε παγίδα»

liagkas-1.jpg

Το πρωινό: Μετά τη ανάρτηση του, ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε στις 11 Οκτώβρη να ζητήσει δημόσια συγνώμη και μέσα από την εκπομπή του για το πώς διαχειρίστηκε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο παρουσιαστής είδε το όνομά του να φιγουράρει σε όλα τα social media και έχει διαβάσει πολλά υβριστικά σχόλια. Μάλιστα, είδαμε μέχρι και πανό μέσα στο γήπεδο, το οποίο αναφερόταν σε εκείνον.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved