Η Μαρία Κορινθίου δεν αποκλείει την επανασύνδεση με τον Αϊβάζη: «Ποτέ μη λες ποτέ»
Showbiz

Η Μαρία Κορινθίου δεν αποκλείει την επανασύνδεση με τον Αϊβάζη: «Ποτέ μη λες ποτέ»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και δεν απέκλεισε καθόλου την περίπτωση μιας πιθανής επανασύνδεσής της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη

«Από τη στιγμή που εξακολουθούμε να δουλεύουμε μαζί και να έχουμε και μια εταιρεία παραγωγής, φυσικά αν είναι κάτι που θα μας αντιπροσώπευε, θα το κάναμε στην τηλεόραση», είπε αρχικά η όμορφη ηθοποιός και συνέχισε:

Αϊβάζης: Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα...

korinthiou.jpg

«Τα Μέσα μου φέρθηκαν πολύ καλά με το διαζύγιο και το έχω ξαναπεί. Σας ευχαριστώ για αυτό, δεν το περίμενα, ένιωσα σεβασμό και αγάπη».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιάννη Αϊβάζη, εκείνη απάντησε: «Όταν παίρνεις μια τόσο σοβαρή απόφαση δεν την παίρνεις επιπόλαια αλλά κάτω από σοβαρή σκέψη, φυσικά πρώτο παράγοντα το παιδί. Σε τίποτα δεν λέω πια το “ποτέ” η αλήθεια είναι…».

Να θυμίσουμε ότι η είδηση του διαζυγίου του ζευγαριού έγινε γνωστή στις αρχές Αυγούστου, την οποία δεν περίμενε κανείς καθώς για περίπου 14 χρόνια οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved