Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: Σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα του στη Φιλοθέη - Η απάντησή του

Ο Στέλιος Διονυσίου έχει έρθει αντιμέτωπος με την κατάσταση του πλειστηριασμού της πολυτελής κατοικίας του σύμφωνα με το Πρωινό.

Πρόκειται για μια πολυτελή μεζονέτα στην περιοχή της Φιλοθέης, για την οποία έχει κινηθεί η διαδικασία για πλειστηριασμό για οφειλή του τραγουδιστή.

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στο Πρωινό και τόνισε ότι είναι θέμα ημερών να γίνει ανακοπή της διαδικασίας: «Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποτε που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο. Μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την πάτησαν σαν κι εμένα.»!

Και πρόσθεσε ο Στέλιος Διονυσίου: «Σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν περιμένεις. Αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και από τη μία μεριά και από την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω θεώ δεν με ανησυχεί.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού. Έχω μπει σε διαδικασία αποπληρωμής μέρους της οφειλής. Κι εγώ το αμέλησα και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν είναι η αλήθεια, επομένως λίγο ο ένας λίγο ο άλλος φτάσαμε εδώ. Αλλά εντάξει, είναι τυπική διαδικασία. Έμενα παλιά εκεί, τώρα το έχω νοικιάσει».

Διαβάστε επίσης:

Μάστορας: «Η φωνή του Καζαντζίδη με ακολουθεί ακόμα» – Η αποκάλυψη για τον ρόλο στην ταινία «Υπάρχω»

«Τα πήρες όλα και έφυγες – Η ζωή του Στράτου Διονυσίου» στο θέατρο Παλλάς

Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: «Πριν δύο μήνες κάναμε συναυλίες και... πέταγε στην πίστα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved