Ιωάννης Παπαζήσης: Είμαι σε μια όμορφη σχέση και είμαστε πολύ καθαροί ο ένας απέναντι στον άλλο

NDPPHOTO 

Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: Είμαι σε μια όμορφη σχέση και είμαστε πολύ καθαροί ο ένας απέναντι στον άλλο

Ταυτόχρονα με τους απαιτητικούς καλλιτεχνικούς ρόλους του, ο Ιωάννης Παπαζήσης απολαμβάνει και έναν άλλον, τον πιο σημαντικό της ζωής του: αυτόν του πατέρα.

«Η πατρότητα είναι μια εμπειρία που σε αλλάζει βαθιά. Σε κάνει να βλέπεις τη ζωή διαφορετικά, να δίνεις προτεραιότητα σε πράγματα που δεν είχες σκεφτεί πριν. Είναι ο μεγαλύτερος ρόλος της ζωής μου, αλλά και ο πιο ουσιαστικός. Η ευθύνη, η αγάπη, η αφοσίωση - όλα αυτά σε γεμίζουν και σε εξελίσσουν», ομολογεί, και αναφέρεται στην προσπάθειά του να ισορροπήσει καριέρα και οικογένεια σε ένα φορτωμένο καθημερινά πρόγραμμα.

Ιωάννης Παπαζήσης: Έκανε ερωτική εξομολόγηση on camera στην Αναστασία Παντούση – «Είμαι ερωτευμένος»

Photo-by-Ioannis-Papazisis-on-August-17-2024.-May-be-a-selfie-of-1-person-and-beard..jpg

«Κάθε ημέρα προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για το παιδί μου, για τη σύντροφο και την προσωπική μου ζωή. Είναι δύσκολο να τα καταφέρνεις όλα μαζί, αλλά με την πρώην σύζυγό μου, την οποία θεωρώ οικογένεια, έχουμε άψογη σχέση και σκεφτόμαστε μόνο το καλό του παιδιού μας». Τι φοβάται πιο πολύ μεγαλώνοντας ένα παιδί; «Δεν υπάρχει κάτι που να μη φοβάμαι. Αυτός ο φόβος είναι στη ρίζα μας, στο DNA του Έλληνα. Απλά έχω γαλουχήσει τον εαυτό μου και θέλω να το περάσω και στο παιδί μου πως ο φόβος είναι μόνο περιοριστικός. Σου το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχει προκαλέσει τη ζωή πολλές φορές. Αυτό όμως που πραγματικά φοβάμαι περισσότερο ξέρεις ποιο είναι; Το πώς θα μπορέσω να επικοινωνήσω ουσιαστικά με το παιδί μου σε έναν κόσμο όπου δεν μπορώ να επικοινωνήσω εγώ ο ίδιος».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μοιάζει ήρεμος και κατασταλαγμένος. Με τόσες «καθημερινές προσκλήσεις για εντάσεις», όπως τις χαρακτηρίζει ο ίδιος, πώς τα καταφέρνει; «Είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Προσωπική ευτυχία και αναγνώριση, αγάπη και ωραίοι ρόλοι. Εγώ με αυτά είμαι ευχαριστημένος πλέον. Είμαι σε μία ηλικία που γνωρίζω καλά πού πατάω και τι είναι εκείνο που θα μου δώσει χαρά. Αυτά είναι τα οφέλη της ωριμότητας και πραγματικά τα απολαμβάνω. Όταν βλέπεις πως η ζωή μικραίνει, αλλάζεις εντελώς τις προτεραιότητές σου», εξηγεί. Και ο έρωτας; Δεν παραμένει η απόλυτη κινητήριος δύναμη;

PANTOUSI-PAPAZISIS.jpg

«Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν διαφορές. Μικρότερος ήμουν αγρίμι στον έρωτα, τώρα αναζητώ την ανιδιοτέλεια. Μια σχέση που θα με ολοκληρώνει και θα με κάνει ευτυχισμένο. Μια σύντροφο που μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές και να αγαπιόμαστε. Μαζί, πάντα μαζί. Τώρα είμαι σε μια όμορφη σχέση και είμαστε πολύ καθαροί ο ένας απέναντι στον άλλο». Εδώ έρχεται και η «ερώτηση του ενός εκατομμυρίου». Εκείνος έχει κάνει την αυτοκριτική του πάνω σε όλα τα προηγούμενα; Είναι καλύτερος πλέον; «Με βεβαιότητα είμαι καλύτερος. Σε όλους τους τομείς και ειδικά στις ερωτικές μου σχέσεις, και ξέρεις γιατί; Επειδή παλαιότερα δεν ήμουν καθόλου καλός. Τώρα βλέπω τη διαφορά μέσα και πάνω μου. Έχω ξεπεράσει το εγώ μου και δεν μπορώ να λέω ψέματα».

Πηγή Gala

Παπαζήσης-Παντούση: Η σπάνια κοινή φωτό που επιβεβαιώνει ότι είναι το απόλυτο couple goals!

Αναστασία Παντούση - Ιωάννης Παπαζήσης: Ονειρικά στιγμιότυπα από το road trip στην Ιταλία

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: Τουρνέ… στην Ευρώπη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved