Φαμέλη – Ζώης: Ένα χρόνο μαζί – Το ταξίδι στο Βερολίνο και η βράβευση

Instagram / christina_hillafameli

Showbiz

Φαμέλη – Ζώης: Ένα χρόνο μαζί – Το ταξίδι στο Βερολίνο και η βράβευση

Ταξίδι στο Βερολίνο πραγματοποίησε η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, για να συναντήσει τον αγαπημένο της τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη, με τον οποίο μοιράστηκε υπέροχες στιγμές.

Σε λίγο καιρό οι δυο τους θα συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης η οποία ήρθε μετά τον χωρισμό της γνωστής ηθοποιού από τον Θανάση Τότσικα.

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη & Γιώργος Ζώης: Η 1η επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου!


Το ταξίδι στη γερμανική πρωτεύουσα ήταν για τη Χριστίνα ευκαιρία για μια ευχάριστη ανάπαυλα από τον επαγγελματικό φόρτο της καθώς η ίδια απόλαυσε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της.

fameli-zois.jpg

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης βραβευμένος στο Φεστιβάλ του Σεράγεβο, μένει στο Βερολίνο, αφού είναι ένας από τους σκηνοθέτες που επιλέχθηκαν φέτος για το πρόγραμμα υποτροφίας residency «Berlin AiR: Thessaloniki - Berlin», το οποίο διοργανώνει το Medienboard Berlin- Brandenburg. To πρόγραμμα αυτό προσφέρει σε επαγγελματίες του κινηματογράφου από την Ελλάδα, που ετοιμάζουν κάποιο νέο project, τη δυνατότητα να μείνουν και να εργαστούν στο Βερολίνο για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

SASMOS-Xr.Xeila-Famelh.jpg

Ο Γιώργος Ζώης είναι σκηνοθέτης σεναριογράφος ηθοποιός ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που προτιμά να μιλά μέσω της δουλειάς του. Αν και βρίσκεται στον λαμπερό χώρο της σόουμπιζ προτιμά να απέχει από τις κοσμικότητες και να εκφράζεται μέσω των ταινιών του. Με αφορμή το πρόγραμμα, ο Γιώργος Ζώης έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με το πλήρες φάσμα της γερμανικής κινηματογραφικής παραγωγής αλλά και να γνωρίσει από κοντά τις πολυδιάστατες όψεις μιας πόλης που βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Πηγή Real

Φαμέλη: Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαράγεβο με τον σύντροφό της, Γιώργο Ζώη και την Έλενα Τοπαλίδου

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ερωτευμένη ξανά; Οι φήμες για σχέση με γνωστό σκηνοθέτη & η πρώτη φωτογραφία

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved