Νάντια Κοντογεώργη: Το ατύχημα στις πρόβες και οι φωτό μέσα από το ασθενοφόρο
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: Το ατύχημα στις πρόβες και οι φωτό μέσα από το ασθενοφόρο

Σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των προβών της είχε η Νάντια Κοντογεωργή.

Η ηθοποιός πριν από έναν μήνα χτύπησε επί σκηνής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ την επομένη υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Ο Κυριακίδης στο Ηρώδειο και ήταν όλοι εκεί - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Κουρή - Τριανταφυλλίδου

Το απόγευμα της Τρίτης (22-10) μέσα από ανάρτησή της αναφέρθηκε στο ατύχημα και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση.

kontogeorgi-1.jpg

«Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου , κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στο θέατρο Βρετάνια ,έσπασα τον αστράγαλό μου και απ τις δυο πλευρές. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο θέατρο και φρόντισαν όχι μόνο για την ασφαλή μεταφορά μου αλλα και για την καλή ψυχολογία μου ( τι υπέροχοι άνθρωποι !), ο θίασος και ο γιατρός της καρδιάς μας @constantinemarkoulakisofficial , με συνόδευσαν στο Γ.Ν.Α Γεννηματάς και εκεί συνεχίστηκε το ταξίδι της βαθιάς ευγνωμοσύνης . Απο τους νοσηλευτές και τους ειδικευόμενους που με συγκίνησαν για την ψυχραιμία , τη φροντίδα και την ενσυναίσθηση που αντιμετώπισαν τον κάθε ασθενή , τον εξαιρετικό γιατρό που με χειρούργησε και Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής , κο Κωνσταντίνο Κατέρο , καθώς και τους Μανώλη Νικόλαο , Άρη Γεωργούντζο και Μάνο Σκοτίδη αλλά και όλο το προσωπικό που με φρόντισε κατα τη διάρκεια της νοσηλείας μου οχι μόνο με γνώση και ενέργεια απο το υστέρημά τους , αλλα με τρυφερότητα και συνεχή παρουσία .Απο το ατύχημα μέχρι σήμερα , έχω λάβει τόση φροντίδα και αγάπη απο την οικογένεια και τους φίλους μου ,που νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου . Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ . Τώρα ξεκούραση και ησυχία . Σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές και τη διακριτικότητά σας . Ας γιορτάζουμε τα αυτονόητα με καθημερινή ευγνωμοσύνη , να μη μας τα υπενθυμίζει η ζωή επώδυνα»

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/DBbP7MONszm/

Νάντια Κοντογεώργη: Είμαι ένας πολύ αγχώδης άνθρωπος

Νάντια Κοντογεώργη: «Όσο έχω τη δυνατότητα επιλογής θα τολμώ και θα δοκιμάζω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved