Φίλιππος Μιχόπουλος: Στο γήπεδο με τα παιδιά του Σιέννα & Μάξιμο - Μοναδικά στιγμιότυπα
Showbiz

Φίλιππος Μιχόπουλος: Στο γήπεδο με τα παιδιά του Σιέννα & Μάξιμο - Μοναδικά στιγμιότυπα

Μία υπέροχη μέρα πέρασε ο Φίλιππος Μιχόπουλος με τα δύο του παιδιά και είδαμε σπάνιες φωτογραφίες στο instagram με τη Σιέννα και τον Μάξιμό του! 

Ο 42χρονος επιχειρηματίας πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στη Σαντορίνη και στη Μύκονο μιας και εκεί δραστηριοποιείται και πια βρίσκεται στην Αθήνα με τα δυο παιδιά του που έχει αποκτήσει με την Αθηνά Οικονομάκου, τη Σιένα και τον Μάξιμο.

filippos.jpg

Την Κυριακή την πέρασε με τα παιδιά του και μίας από τις νονές του Μάξιμου, η Εύη Πρεβενά δημοσίευσε στο Instagram της μοναδικά στιγμιότυπα.

Στα στιγμιότυπα απεικονίζεται ο Μάξιμος με την ποδοσφαιρική του εμφάνιση, αλλά και η Σιέννα να παίζει με τον μπαμπά της.

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε πει για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο: «Δεν είναι εύκολο τίποτα σε ένα διαζύγιο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και περνάς πάρα πολλές φάσεις. Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο ή ευτυχές. Ήταν εύκολο από την άποψη ότι ήμουν πολύ σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε και καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολλή αγάπη κι ωριμότητα κι ανακοινώθηκε κιόλας. Δεν θεωρώ ότι κοίταξα πίσω να πω ότι αν είχα κάνει αυτό ή αν είχα κάνει το άλλο. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο για τους δυο μας και για τα παιδιά μας».

e966ec59c562b70c5b1b9b9504b73327_XL.jpg

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη: Η φιλία με τους γονείς του Μιχόπουλου & το καρφί για την Οικονομάκου: «Όταν έχεις παιδιά...»

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο Μουσείο της Ακρόπολης με τα παιδιά του

Οικονομάκου για Μιχόπουλο: Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και τον βρίσκω στην πορεία...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved