Μπάρκα-Η μακροσκελής ανάρτησή στο Instagram: «Το μόνο που όσο μεγαλώνω δεν θέλω να χάνω είναι...»
Showbiz

Μπάρκα-Η μακροσκελής ανάρτησή στο Instagram: «Το μόνο που όσο μεγαλώνω δεν θέλω να χάνω είναι...»

Mία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram έκανε η Δανάη Μπάρκα το βράδυ της Πέμπτης 24/10.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της καθώς όπως τόνισε το τελευταίο διάστημα χαμογελάει τελείως διαφορετικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:
Τον τελευταίο αρκετό καιρό συνειδητοποιώ ότι έχω αρχίσει να χαμογελάω με εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά και με εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ηλικία, στην αλλαγή σκέψης, στις ανάγκες που μεταβάλλονται ή στο ότι προσπαθώ να βρω κι άλλες πλευρές του εαυτού μου, πάντως μου αρέσει. Μου αρέσει που μαθαίνω να προσαρμόζομαι όπου με οδηγεί το μέσα μου να πάω.

Δανάη Μπάρκα - Ευγενία Σαμαρά: H έντονη διαφωνία στον αέρα του Mega - «Αγάπη μου όχι! Αποχωρώ...»

Danah-Mparka.jpg

Μπορεί σε κάποιον που με γνωρίζει να προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι συναναστρέφομαι ανθρώπους που δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσα παλαιότερα, ή να συχνάζω σε μέρη που δεν θα τολμούσα εύκολα να βρεθώ ή να λειτουργήσω όπως δεν θα λειτουργούσα ή οτιδήποτε αλλά είναι τόσο ωραίο να υπάρχει ποικιλομορφία στην ζωή και να μην μας καταπιέζει κανένας χαρακτηρισμός στερεοτυπικός και κανένα «πρέπει». Είναι τόσο μαγικό να ανακαλύπτεις πλευρές σου χάρη σε ανθρώπους που δίχως πίεση σε οδηγούν κάπου.

Είναι ωραίο να αφήνουμε στην άκρη εγωισμούς και «καθωσπρεπισμούς» και να αισθανόμαστε. Να νιώθουμε, να γελάμε, να χαιρόμαστε με ένα μήνυμα, να χαιρόμαστε με ένα βλέμμα, με μια σκέψη. Ποτέ δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη των πραγμάτων, όλα μετακινούνται αν το θελουμε αλλά το συναίσθημα πάντα μας οδηγεί κάπου όμορφα.

Επειδή τα τελευταία 4-5 χρόνια στην δίκη μου ζωή έχουν έρθει πολλές φορές τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς -ασχέτως αν δεν μοιράζομαι αναλυτικά κάθε κατάσταση- σας λέω από εμπειρία ότι μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε απ’ όλα. Ναι, ακόμα και από τις ήττες μας. Κάτι μαθαίνουμε, κάτι μας αλλάζει, σε κάτι αντιδρούμε διαφορετικά, όλα είναι εμπειρίες.

Το μόνο που όσο μεγαλώνω δεν θέλω να χάνω είναι η επαφή με το συναίσθημα. Το οποιοδήποτε. Του έρωτα, της χαράς, του αυθορμητισμού, του γέλιου, της λύπης, της απογοήτευσης, όλα τα συναισθήματα είναι αναγκαία. Είναι 100% στο χέρι μας να μην τα παρατάμε σε καμία δυσκολία. Η μαγεία μπορεί όντως να ξεκινάει όταν βγαίνουμε από την ασφάλεια μας».

https://www.instagram.com/p/DBgt--ki3CG/

Δανάη Μπάρκα: Απίστευτη περιπέτεια! Εγκλωβίστηκε στο σπίτι της & παραλίγο να μην πάει στην εκπομπή

Μπάρκα: Έτσι «κατεβάζει διακόπτη» μετά από μια απαιτητική εβδομάδα - «Η απόλυτη... ξεκούραση!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved