Showbiz

Συγκινεί η Τουμασάτου με τα γλυκά λόγια της: «Εύχομαι η κόρη μου να βρει άντρα σαν τον πατέρα της»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή της, την αγάπη της για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και την κόρη τους αλλά και για την καθημερινότητά τους. 

«Θα έλεγα ότι είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τους ανθρώπους, τη φύση τα ζώα, νευριάζει. Είμαι συντροφική, αγαπάω τον άντρα μου, ώστε να είναι εκείνος καλά, θέλω να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Είμαι εκεί και υποστηρικτική. Δεν είμαι ζηλιάρα αλλά είμαι ξεροκέφαλη και δύσκολη στην καθημερινότητά μου» είπε αρχικά για την προσωπικότητά της ενώ πρόσθεσε:

Δάνης Κατρανίδης: Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Είμαστε πιο φτωχοί»

«Δεν θέλω να γίνει ηθοποιός η κόρη μου και δεν το θέλει προς στιγμήν και εκείνη. Αγαπώ το κοινό αλλά ο πρώτος λόγος που κάνω αυτή τη δουλειά είναι γιατί μου αρέσει».

Σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες της για την κόρη της για το μέλλον, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε: «Αρνούμαι να γίνω καχύποπτη, εάν έχω περάσει δύσκολα π.χ. στην απιστία. Είμαι «μάπα» στις συμβουλές.

Θα το πω τώρα και θα ακουστεί σαχλό και ξέρω τι θα υποστώ και μετά αλλά… σκοτίστηκα. Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της. Είναι ένας άνθρωπος που είναι συντροφικός, ξέρει να αγαπάει, να φροντίζει και να στέκεσαι δίπλα σου. Εάν δεν βρει, ας πάρει… κράνος! Θέλω κάποιον που να σέβεται το παιδί μου».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved