Instagram / yiorgoskaravas_official

Showbiz

Γιώργος Καράβας: «Η Ραφαέλα πρώτα απ’ όλα είναι η κοπέλα μου & μετά η μάνα των παιδιών μου»

O Γιώργος Καράβας, μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού, αποκαλύπτοντας και εμμέσως το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους!

Αναφερόμενος στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει οι δυο τους αλλά και στο πώς καταφέρνουν να διατηρήσουν άσβεστο το πάθος και το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά τους, το γνωστό μοντέλο και κριτής του My Style Rocks παραδέχτηκε ότι η σύζυγός του είναι πρώτα ερωτική σύντροφος και μετά μητέρα των παιδιών του για εκείνον...

Βίκυ Καγιά: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Καράβα όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Θυμάμαι ένα...»

Instagram / yiorgoskaravas_official

Έχεις παραδεχτεί, δεν σε ενοχλεί όταν τη φλερτάρουν.

Μα δεν είναι υγιές; Είμαι κτητικός και εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει η ζήλια, αλλά πάντοτε προσπαθώ να δω τον παρονομαστή. Θεωρώ ότι όλοι μας θέλουμε να είμαστε αρεστοί και δεν το λέω με αρνητική χροιά. Είναι αναζωογονητικό όταν παίρνεις επιβεβαίωση και από έναν άλλο άνθρωπο εκτός από τον σύντροφό σου, την επιβεβαίωση του οποίου ενδεχομένως θεωρείς δεδομένη.

Ζηλεύει όταν δημοσιεύεις στο Instagram ημίγυμνες φωτογραφίες σου;

Καθόλου. Γιατί να ζηλέψει; Μάλιστα η Ραφαέλα βγάζει κάποιες από αυτές. Έχουμε ενοχοποιήσει πάρα πολύ το γυμνό. Υπάρχει το γυμνό που είναι τέχνη αλλά υπάρχει και το πρόστυχο που είναι φθηνό. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ουδέποτε έχω ανεβάσει κάτι πρόστυχο.

Πώς διατηρείτε ζωντανό το ενδιαφέρον στη σχέση σας;

Αφιερώνοντας χρόνο ο ένας στον άλλον. Εννοείται ότι θα πάμε διακοπές μαζί με τα παιδιά μας, τον Φίλιππο και την Καλλιόπη, αλλά θα φροντίσουμε να φύγουμε και κάποιες μέρες οι δυο μας μόνοι. Για μένα η Ραφαέλα είναι η ερωτική μου σύντροφος. Πρώτα απ’ όλα είναι η κοπέλα μου και μετά η μάνα των παιδιών μου. Πρωτίστως πρέπει να συντηρείς αυτό το κομμάτι για να είναι καλά και το υπόλοιπο. Σίγουρα γνωρίζοντας τον άνθρωπό σου με τα χρόνια τον αγαπάς ακόμα περισσότερο. Το αξιοθαύμαστο σε μας είναι ότι δεν έχει χαθεί το ερωτικό στοιχείο. Είναι πάρα πολύ βασικό. Διατηρεί τη σχέση ενεργή και τον δεσμό ακόμα πιο ισχυρό.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved