Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: Τις πόρτες στη δημοσιότητα τις έκλεισα εγώ... Δεν με απασχολούσε & δεν με απασχολεί

Τη σχέση του με τη δημοσιότητα αποκάλυψε ο Μάριος Ιορδάνου ο οποίος παραδέχτηκε ότι θέλει να μένει μακριά από ταμπέλες και τη δημοσιότητα εν γένει. 

Όπως τόνισε, ο ηθοποιός και δημιουργός δεν θέλει να συμβιβαστεί με τα υπάρχοντα τυποποιημένα πρότυπα αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δημιουργεί, αφηγούμενος τις ιστορίες που ο ίδιος θέλει...

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα, είπα πως δεν θα πεθάνω σήμερα»



«Τις πόρτες τις έκλεισα εγώ» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είπα κάποια στιγμή "δεν θέλω άλλο", δεν ήταν αυτός ο δρόμος μου. Ήθελα το μονοπάτι. Και ήθελα να το ανοίξω με τους δικούς μου όρους. Με νοιάζει μόνο πώς νιώθω εγώ μέσα σε ό,τι κάνω. Δεν υπάρχει τυποποίηση. Ποιος θα τυποποιήσει ποιον; Εγώ σήμερα είμαι έτσι κι αύριο αλλάζω και κάνω κάτι άλλο. Αρκεί να νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Οι ταμπέλες υπάρχουν μόνο για να μην κουραζόμαστε να ψάχνουμε σε βάθος»

Όσο για τη δημοσιότητα, ο Μάριος Ιορδάνου σημείωσε: «Δεν με απασχολούσε και δεν με απασχολεί. Εγώ θέλω να μιλήσω μέσα από τις ιστορίες μου. Θέλω να δημιουργήσω. Το μόνο που με νοιάζει είναι η διαδικασία της δημιουργίας».

Πηγή: Ontime

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved