Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή, οι ανασφάλειες και η καθοριστική απόφαση
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή, οι ανασφάλειες και η καθοριστική απόφαση

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στο Podcast της συνεργάτιδάς της Ναταλίας Αργυράκη και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Γυναίκα Μόνη Δεν Ψάχνει».

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Θάνο Καλλίρη, αλλά και τον γάμο της με τον Πέτρο Ίμβριο.

«Όταν ήμουν στα 20 δεν ήξερα καν τι ζητούσα από έναν σύντροφο. Αναζητούσα ότι αναζητούσαν και όλες οι φίλες μου. Έναν γκόμενο να με πηγαίνει σινεμά, να πηγαίνουμε εκδρομές, να κάνουμε το περίφημο σεξ. Όταν ήμουν 16 λοιπόν ήταν η πρώτη φορά που ολοκλήρωσα τις ερωτικές μου σχέσεις.

Ήταν ένα αγόρι που είχαμε σχέση και μετά από ένα μήνα που γνωριστήκαμε βρήκα ένα τρόπο, πήρα τα κλειδιά της γιαγιάς μου από το εξοχικό μας στη Σαρωνίδα και της είπα ένα μεγάλο ψέμα ότι θα κοιμηθώ σε μία φίλη μου. Φύγαμε με τον Δημήτρη και πήγαμε εκεί. Κάποια στιγμή η γιαγιά μου το κατάλαβε γιατί την ενημέρωσαν οι γείτονες ότι το σπίτι είχε φώτα. Όταν γύρισα λοιπόν, η γιαγιά μου με ρώτησε τι έκανα και εγώ της εξήγησα ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω γιατί το είχαν κάνει όλες οι συμμαθήτριες μου. Από τότε και μετά οι σχέσεις για εμένα ήταν παιχνίδι. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να παντρευτώ», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: Η αντίδραση για το τηλεοπτικό της μέλλον -Το Σαββατοκύριακο είναι μονόδρομος

Photo-shared-by-Natalia-Germanou-on-January-19-2025-tagging-@fenia_pan-@thanosvogiatzis-@konstantinosavgerinos-@alphatv-@elenakastellanou-and-@lmf_boutique.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-makigiaz-kai-keime.jpg

Και συνέχισε: «Η πρώτη φορά που σκέφτηκα στη ζωή μου να παντρευτώ ήταν όταν ζούσαμε με το Θάνο Καλλίρη πέντε χρόνια και ήταν η πρώτη σοβαρή μου σχέση. Σκεφτόμουν γιατί να μην τον παντρευτώ, αφού είναι ωραίος και είναι τραγουδιστής. Έτσι σκεφτόμουν τότε που ήμουνα 24. Χωρίσαμε και μετά από 1,5 χρόνο τον Πέτρο με τον οποίο έζησα τον απόλυτο έρωτα. Δεν μπορούσα να βρω ούτε ένα ψεγάδι σ’ αυτή τη σχέση. Με καταλάβαινε, με φρόντισε, με προστάτευε, ήταν όλα ιδανικά. Κάποια στιγμή μου είπε δεν παντρευόμαστε; Και του είπα να παντρευτούμε».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Η αστάθειά μου στη σχέση σίγουρα έχει προκύψει από τον χωρισμό των γονιών μου. Το για πάντα για εμένα είχε γκρεμιστεί από τότε που ήμουνα στο νήπιο. Ξεκινώντας τις σχέσεις μου σκεφτόμουν πάντα όσο κρατήσει. Είχα μεγάλη ανασφάλεια με αυτό και την έβγαζα σε όλους μου τους συντρόφους.

Όταν εγώ είμαι ανασφαλής, Βγαίνει ένας κακός εαυτός, που δεν είμαι εγώ κανονικά. Αυτά τα κακά στοιχεία μέσα στους ανθρώπους, Απαιτώντας να μου δείξουν πόσο μ’ αγαπάνε. Ήθελα να τους κάνω τα νεύρα κρόσσια για να δω πόσο θα αντέξουν. Μονίμως τους πέρναγα από τεστ αντοχής και τώρα που το σκέφτομαι ήταν απαράδεκτο».

Για τις σχέσεις που είχε με μικρότερους άντρες στο παρελθόν, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Όταν κάνεις σχέση με έναν άντρα που είναι 10 με 15 χρόνια μικρότερος σου, είναι για να μην έχεις πολλά πράγματα να περιμένεις. Ήταν μία ωραία συναισθηματική λύση. Πέρναγα τη φάση του ενθουσιασμού, αλλά δεν ερωτευόμουν πολύ. Στη ζωή μου έχω ερωτευτεί τρεις φορές. Επίσης δεν έχω υπάρξει σε όλες μου τις σχέσεις πίστη. Τις περισσότερες φορές που απίστησα ήταν από ανασφάλεια. Παιδικότητες που δεν αρμόζουν σε μία ενήλικοι γυναίκα. Μετά από χρόνια ψυχανάλυσης τα αποβάλλεις όλα αυτά. Στον Πέτρο πέρασα πάρα πολλές ώρες να του ζητάω συγνώμη με κλάματα για πράγματα που με βάραιναν. Δεν ήτανε συγγνώμες για επανασύνδεση, γιατί ήδη είχε προχωρήσει στη ζωή του. Ήταν κάτι που είχα ανάγκη εγώ».

Τέλος: «Η δημοσιότητα δεν με εμπόδισε στο να ζήσω τη ζωή μου και να περάσω καλά. Όταν σκέφτομαι όμως, ότι κάθε φορά που έβγαινα με έναν άνθρωπο, περνούσα καλά, πηγαίναμε σε ένα νυχτερινό κέντρο και μπορεί να δίναμε και ένα φιλί και μετά ξέραμε ότι την επόμενη ημέρα θα μας έπαιζαν οι εκπομπές και θα μα σχολίαζαν, με πιάνει θλίψη. Έλεγαν ντροπή τώρα η 45αρα με τον γκόμενο της να κάνει τέτοια. Αποφάσισα από το 2016 που έληξε η τελευταία σχέση που είχα με άνθρωπο από τον χώρο, να μην δημοσιεύσω ποτέ ξανά κάτι. Υπήρξε σχέση που μου τη χάλασαν τα media. Υπήρξε άνθρωπος που περνούσα τέλεια μαζί του αλλά μου είπε ότι δεν αντέχει να είναι αντικείμενο σχολιασμού καθημερινά σε εκπομπές».

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για συνάντηση Γερμανού- Ιωαννίδου: «Μαθαίνω από τον σκηνοθέτη μας στα παρασκήνια ότι...»

Ναταλία Αργυράκη: «Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω τη Γερμανού, είναι κάτι που θα το σκεφτώ»

«Με έχεις κάνει ρεζίλι»: Όταν η Ιωαννίδου «σταύρωσε» τη Ναταλία στον ΑΝΤ1 και την έριξε στα πατώματα

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved