Showbiz

Μπόμπα: Υποδέχτηκε την αδερφή της μαζί με τις δίδυμες- Τα παιχνίδια ζωγραφικής και ο ενθουσιασμός!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της, Ελίνα, η οποία και μένει μόνιμα στο εξωτερικό ενώ επισκέπτεται κατά καιρούς την Ελλάδα, με σκοπό να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι δυο αδερφές είναι αχώριστες και πάνω από όλα οι καλύτερες φίλες, μιας και μοιράζονται τα πάντα από μικρές και παρά την χιλιομετρική απόσταση που τις χωρίζει, βλέπουμε πώς είναι πολύ δεμένες.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή στις διαδικτυακές πλατφόρμες και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν καθημερινά ανεβάζει περιεχόμενο από τις δραστηριότητές της, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές. Πριν από ενάμιση χρόνο ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα κοριτσάκια της, η Αριάνα και η Φιλίππα, που όσο μεγαλώνουν γίνονται όλο και πιο όμορφες και η περήφανη μανούλα τις καμαρώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Το ίδιο και η θεία τους Ελίνα, αδερφή της Χριστίνας, η οποία και προσπαθεί να επισκέπτεται την Ελλάδα αρκετά συχνά, έτσι ώστε να βρίσκεται στην αγκαλιά τους. Έτσι και έγινε και σήμερα (6-3) η Ελίνα Μπόμπα επέστρεψε από το Λονδίνο και αμέσως έτρεξε κοντά στις μικρούλες, για να παίξουν όλοι μαζί και να περάσουν υπέροχα. Οι μικρούλες την γέμισαν με χρώματα, ενώ από το σχετικό βίντεο έδειχναν το πόσο πολύ το διασκέδαζαν.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που δημοσίευσε

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved