Τι ώρα είναι η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων - Οι εκπλήξεις και τι θα γίνει για πρώτη φορά
G-Sports

Τι ώρα είναι η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων - Οι εκπλήξεις και τι θα γίνει για πρώτη φορά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, καθώς την Παρασκευή 26 Ιουλίου ξεκινούν στο Παρίσι με την τελετή έναρξης να αναμένεται εντυπωσιακή.

Η τελετή έναρξης θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ 1 στις 20:30 και θα τελειώσει στις 00:15 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος.

Οι εκπλήξεις

Για πρώτη φορά η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που καθιερωμένα περιλαμβάνει την παρέλαση των αθλητών, στο Παρίσι 2024 θα γίνει για πρώτη φορά εκτός σταδίου. Η «Παρέλαση των Εθνών» θα πλεύσει στον ποταμό Σηκουάνα στο Παρίσι μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Η Σελίν Ντιόν φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων και φημολογείται ότι αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, αύριο.

Επίλογος: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, 20 χρόνια μετά

Print

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση της κορυφαίας τραγουδίστριας από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου.

Η Σελίν Ντιόν έφτασε στο γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία. Εκεί διαμένει και η Lady Gaga, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ίσως είναι η επικεφαλής στην τελετή έναρξης.

Olympic nights… έρχονται στην ΕΡΤ - Πρεμιέρα την Παρασκευή

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Σάλος με αθλήτρια ιππασίας που κακοποιούσε το άλογο της – Μένει εκτός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στο Παρίσι η Σελίν Ντιόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved