H Δήμητρα Παπαδοπούλου τραβάει... κουπί πάνω σε SUP και ετοιμάζεται για... Ολυμπιακούς!
Showbiz

H Δήμητρα Παπαδοπούλου τραβάει... κουπί πάνω σε SUP και ετοιμάζεται για... Ολυμπιακούς!

Με τη μόνιμη διάθεση να αυτοτρολάρεται, η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε μία ανάρτηση από τις διακοπές της και έδειξε να είναι σε πολύ καλή φόρμα! 

Η αγαπημένη ηθοποιός αυτό το διάστημα είναι σε mood διακοπών και βέβαια, δεν αφήνεται μόνο σε μία ξαπλώστρα όταν πηγαίνει σε παραλία ή απλά επιδίδεται σε κολύμπι και βουτιές. Φαίνεται πως της αρέσουν πολύ και τα water sports και συγκεκριμένα το SUP το οποίο ομολογουμένως γυμνάζει ιδιαίτερα το σώμα, ειδικά όταν γίνεται με πρόγραμμα.

Δεν ξέρουμε αν η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι δεινή κολυμβήτρια ή λάτρης του συγκεκριμένου water sports, πάντως η ίδια σήμερα (10/8) ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών καθώς βρισκόταν πάνω στη σανίδα και τραβούσε... κουπί!

Μάλιστα διαδικτυακοί της φίλοι την παρότρυναν να βάλει τα δυνατά της όμως εκείνη είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της και τις δυνατότητές της. «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών, προκαλώντας πολλά σχόλια αλλά και ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/C-dbDq0IpQ2/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved