Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ανατροπή στην ενόργανη - Αφαιρέθηκε το μετάλλιο από την Τζόρνταν Τσάιλς!

Instagram / jordanchiles

G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ανατροπή στην ενόργανη - Αφαιρέθηκε το μετάλλιο από την Τζόρνταν Τσάιλς!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε συνέβη στον κόσμο της ενόργανης γυμναστικής! Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) αποφάσισε να αφαιρέσει το χάλκινο μετάλλιο από την Αμερικανίδα Τζόρνταν Τσάιλς και να το απονείμει στη Ρουμάνα Άνα Μπαρμπόσου.

Η 18χρονη Μπαρμπόσου είχε αρχικά ανακοινωθεί στην τρίτη θέση, όμως μια αμφιλεγόμενη αναπροσαρμογή της βαθμολογίας είχε ανεβάσει την Τσάιλς στο βάθρο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σπουδαία νίκη γοήτρου και 5η θέση για την Εθνική Ομάδα Πόλο ανδρών!

Οι φήμες οργίαζαν για την ακρίβεια των βαθμολογιών και τελικά το CAS πήρε την απόφαση να επιστρέψει το μετάλλιο στη Μπαρμπόσου.

Photo-by-Jordan-Chiles-on-July-26-2024.-May-be-an-image-of-2-people-trampoline-and-text..jpg

Instagram / jordanchiles

Η Τσάιλς, που αρχικά είχε χαρεί με την ανατροπή, τώρα χάνει το χάλκινο, προκαλώντας απογοήτευση στους θαυμαστές της.

Η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει τις πρωταθλήτριες Ρεμπέκα Αντράντε και Σιμόν Μπάιλς, που παραμένουν στις πρώτες δύο θέσεις.

Η επιστροφή της Μπαρμπόσου στο βάθρο σίγουρα θα συζητηθεί έντονα, με πολλούς να θεωρούν ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, ενώ άλλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με αδημονία.

jpg.jpg

Instagram / jordanchiles

Η ανακοίνωση της CAS

«Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Τζόρνταν Τσάιλς στον τελικό γυναικών στις ασκήσεις εδάφους δεν είχε σωστά αποτελέσματα», ανέφερε η CAS, που πρόσθεσε.

«Η αρχική βαθμολογία 13.666 που δόθηκε στην κα Τζόρνταν Τσάιλς στον τελικό στις ασκήσεις εδάφους γυναικών είναι η σωστή.»

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved