Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινη» η Γκέντζου στο τάε κβον ντο - Το 1ο μετάλλιο για την Ελλάδα!
G-Sports

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινη» η Γκέντζου στο τάε κβον ντο - Το 1ο μετάλλιο για την Ελλάδα!

Η Ελλάδα πανηγυρίζει το πρώτο της μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024, χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση της Χριστίνας Γκέντζου στο τάε κβον ντο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, χαρίζοντας στη χώρα μας μια συγκινητική στιγμή υπερηφάνειας. Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και πάθος, η 19χρονη απέδειξε για άλλη μια φορά το υψηλό της επίπεδο, ανεβαίνοντας στο βάθρο.

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυτό που θα γίνει στην τελετή έναρξης γίνεται πρώτη φορά στην ιστορία

https://www.instagram.com/p/C_Tq2r6uzkx/

Η επίδοση αυτή όχι μόνο φέρνει χαμόγελα στη χώρα, αλλά αποτελεί και την καλύτερη αρχή για την ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς.

Τα social media έχουν πλημμυρίσει με μηνύματα υποστήριξης και συγχαρητηρίων, ενώ το βίντεο από τον αγώνα της Γκέντζου έχει γίνει ήδη viral, αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη και το θάρρος της αθλήτριας.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Παράλληλα κέρδισε ιστορικά το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο άθλημα του τάε κβον ντο των Παραολυμπιακών Αγώνων.

«Δεν ξέρω πως αισθάνομαι γιατί ήταν μια περίεργη μέρα, αφού έχασα και μετά μπήκα σε μια διαδικασία να παίξω άλλα δυο παιχνίδια στα οποία έπρεπε να ανταπεξέλθω για να κερδίσω το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν ακραίο όλο αυτό για μένα όμως είμαι πολύ περήφανη διότι ξεπέρασα τον εαυτό μου.



Ήμουν χάλια ψυχολογικά επειδή έχασα και δεν το περίμενα. Ύστερα έκατσα, με βοήθησε η δασκάλα μου, η Τάνια η φυσικοθεραπεύτρια μου και όλα τα παιδιά. Βρήκα τον ρυθμό μου και είμαι πολύ χαρούμενη που το ξεπέρασα.

Είχα σχεδόν την μισή ελληνική αποστολή να με υποστηρίζει στις εξέδρες και με βοήθησαν τα παιδιά και μέσα από τα μηνύματα που μου έστειλαν. Το ότι με στήριζαν και με εμψύχωναν ήταν το καλύτερο συναίσθημα. Νομίζω ότι ήταν αυτό που με βοήθησε πιο πολύ στο να ξεκολλήσω από το ότι στεναχωρήθηκα που έχασα» είπε μετά τον αγώνα η Σκέντζου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved