Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
G-Sports

Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Με λατρεία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό από πολύ νεαρή ηλικία, ο Γιώργος Αμούτζας είχε από πολύ μικρός το όνειρο να τρέξει κάποτε στο Ράλι Ακρόπολις που διεξάγεται αυτές τις μέρες. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είδε τις «μετοχές» του στο χρηματιστήριο του καλλιτεχνικού κόσμου να ανεβαίνουν ιδιαίτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον Σασμό, εδώ και πολλά χρόνια «τρέχει» με τη μηχανή του ενώ έχει ήδη κάνει καριέρα στους αγώνες καρτ, κατηγορία μίνι.

Γιώργος Αμούτζας-Τάνια Μπρεάζου: Η φωτό τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα μοιάζει με καρτ ποστάλ!

amoutzas.jpg

Ανάμεσα στα 70 πληρώματα που συμμετέχουν φέτος στο Ράλι Ακρόπολις ήταν και αυτό του Γιώργου Αμούτζα με τον Γιώργο Ηλιόπουλο οι οποίοι και διεκδικούν μία θέση στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ένας στόχος, κάτι που είχα φανταστεί από μικρός και να που έχω την ευλογία και την τύχη, να μπορώ να συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα», δήλωσε ο ηθοποιός στις πρώτες του δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα και συνέχισε:

«Του κάνει εντύπωση του κόσμου που με βλέπει, βέβαια έχει αρχίσει να το συνηθίζει, το γεγονός ότι ασχολούμαι με το αντικείμενο» κατέληξε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Summer's Cool.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved