Ντέμης Νικολαΐδης: Δε θα ήθελα να έχουν την εικόνα που να έχω πάρει κιλά...
G-Sports

Ντέμης Νικολαΐδης: Δε θα ήθελα να έχουν την εικόνα που να έχω πάρει κιλά...

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Instagram γιατί εδώ και 20 χρόνια δεν παίζει μπάλα και τον λόγο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο νωρίς, στα 31 του χρόνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής: «Γιατί δεν έχω παίξει ποτέ μπάλα τα τελευταία 20 χρόνια; Έχω παίξει 7χ7, δεν έχω παίξει μπάλα σε ματς μπροστά σε κόσμο ή με τους legends. O κύριος λόγος είναι ότι πάντα ήθελα να σταματήσω μικρός. Αν με ρωτούσες στα 22 θα σου έλεγα ότι μέχρι τα 32 θα ήθελα να παίζω. Σταμάτησα στα 30-31. Ήθελα να σταματήσω σε κορυφαίο επίπεδο, δεν ήθελα να με βλέπει ο κόσμος με πεσμένη απόδοση σε σχέση με αυτό που είχε συνηθίσει.»!

Fullscreen-capture-24102024-150256.jpg

Και τόνισε: «Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να σταματήσω νωρίς. Ήθελα η τελευταία εικόνα που θα είχε ο κόσμος από μένα να παίζω μπάλα να είναι στο Euro, στην Ατλέτικο, στην τελευταία μου χρονιά που κατά τη γνώμη μου ήμουν στο καλύτερο επίπεδο. Εκείνη τη χρονιά ήμουν στο καλύτερο επίπεδο και σε φυσική κατάσταση και σε όλα.»!

ntemis-12.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ωραίο να έχουν αυτή την εικόνα. Δε θα ήθελα να έχουν την εικόνα που να έχω πάρει κιλά, να προσπαθώ να κάνω κάτι μέσα στο γήπεδο και να μη μου βγαίνει. Ας έχουν ωραίες αναμνήσεις από εμένα. Μπορεί να είναι ματαιόδοξο αυτό. Είναι. Ακόμα μου έχει μείνει λίγη ματαιοδοξία».

Δείτε παρακάτω και το βίντεο

https://www.instagram.com/reel/DBgNA0ssO3m/

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Το μήνυμα της συντρόφου του για τα γενέθλιά του & οι σπάνιες κοινές φώτο

Ντέμης Νικολαΐδης: Η ηλικία, η καριέρα, ο χωρισμός από τη Βανδή & η νέα του σύντροφος

Μελίνα Νικολαΐδη: Μετά τον χωρισμό της, συνόδευσε τον πατέρα της στη Γερμανία για το Euro 2024!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved