Βίκυ Βολιώτη: «Η κόρη μου δεν μπαίνει στα social, η Άννα δεν έχει κινητό...μου φαίνεται τρελό»
Gossip

Βίκυ Βολιώτη: «Η κόρη μου δεν μπαίνει στα social, η Άννα δεν έχει κινητό...μου φαίνεται τρελό»

Συνέντευξη στην εκπομπή Weekenders παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη το πρωινό της Κυριακή 13/10. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να υιοθετήσει την κορούλα της αλλά και την έξαρση της βίας των ανηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Βολιώτη εξομολογήθηκε πως «σκεφτόμουν από μικρή το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Είναι κάτι το οποίο είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ότι δηλαδή αν κάνω παιδιά, αν θελήσω παιδιά, θα μου άρεσε να υιοθετήσω. Είναι κάτι το οποίο δεν ήρθε ουρανοκατέβατο ή από ανάγκη».

Βίκυ Βολιώτη: «Είχα πει ότι "χωρίς την Άννα δεν γυρίζω από την Αιθιοπία"»

volioti-(2).jpg

«Δεν νομίζω ότι η βία ανηλίκων είναι ένα φαινόμενο το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά το τελευταίο δίμηνο – τρίμηνο. Νομίζω ότι απλώς τώρα του δίνουμε πιο πολύ προσοχή, ακούγονται περισσότερο, βγαίνουν στη δημοσιότητα. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα και έχει σίγουρα να κάνει με το περιβάλλον του σχολείου. Το σχολείο έχει πάψει να είναι ένας χώρος όπου μαζευόμαστε για να έρθουμε σε επαφή με τη γνώση, την παιδεία, την καλλιέργεια και την εξοικείωσή με το κοινωνικό σύνολο. Νομίζω ότι απλώς είναι ένας χώρος συγκέντρωσης και φύλαξης παιδιών αλλά έχουμε κι εμείς μεγάλη ευθύνη οι γονείς, σίγουρα είναι και τα social».

«Η κόρη μου δεν μπαίνει στα social, η Άννα δεν έχει κινητό ακόμα και δεν το ζητάει. Δεν έχει tablet δικό της και όταν είμαι με την Άννα φροντίζω να είμαι μαζί της και να κάνουμε παρέα. Μου φαίνεται τρελό, δηλαδή, να πάμε, ας πούμε το καλοκαίρι να πάμε να φάμε κάπου, σε μία ταβέρνα και να της δώσω το κινητό» πρόσθεσε.

Δανάη Μπάρκα: Πώς αντέδρασε ο Μπέζος όταν είδε όλη την παρέα να χορεύει το Zari στο Πήλιο;

Πάσχα στο σπίτι του Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο-Τεράστια παρέα ηθοποιών και ξέφρενο γλέντι με το Zari

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved