Νένα Μεντή: Βραδινή έξοδος με φίλους, μακριά από κοσμικά events και τηλεοπτικές κάμερες
Gossip Cam

Νένα Μεντή: Βραδινή έξοδος με φίλους, μακριά από κοσμικά events και τηλεοπτικές κάμερες

Τη Νένα Μεντή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, το βράδυ της Τετάρτης 27/3, στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βγει για να διασκεδάσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από ρόλους που έχει υποδυθεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο, επέλεξε ένα ήσυχο μεζεδοπωλείο για να διασκεδάσει με την παρέα της, μακριά από τα κοσμικά events και τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Άλλωστε, η Νένα Μεντή έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει όλα όσα πραγματικά της αρέσουν και την ευχαριστούν, ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε ότι της είναι πολύ δύσκολο πλέον να κάνει κάποια τηλεοπτική δουλειά και προτιμάει το θέατρο.

1711634837799-285121916-menti.jpg

Από τη βραδινή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

«Κάνω τη δουλειά που αγαπώ 57 χρόνια και πρέπει να προλάβω γιατί στενεύουν τα πράγματα. Δεν είναι η ζωή αιώνια. Θα ήθελα πάρα πολύ γιατί έχω και έναν εγγονό και θα ήθελα να τον δω να μεγαλώνει. Δεν υπάρχει τέτοια ευτυχία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Είναι από τις γυναίκες εκείνες που έχουν χαράξει τη δικιά της σπουδαία πορεία στον χώρο και έχει φτάσει σε αυτή τη φάση της ζωής της που έχει το προνόμιο να επιλέγει μόνη της για τον εαυτό της συνεργασίες, φιλίες και ό, τι θέλει.

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω στιγμιότυπο που εξασφαλίσαμε, η Νένα Μεντή, συνεχίζει να φοράει τη μάσκα προστασίας έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι δεν βρεθεί στη δύσκολη θέση να κολλήσει κορονοϊό ή κάποια άλλη από τις ιώσεις που κυκλοφορούν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved