Αυτό είναι είδηση! Ο Μπισμπίκης στην Αθήνα χωρίς την Δέσποινά του!
Gossip Cam

Αυτό είναι είδηση! Ο Μπισμπίκης στην Αθήνα χωρίς την Δέσποινά του!

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε συνηθίσει όπου είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάπου γύρω του να βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή και φυσικά ισχύει και το αντίστροφο! 

Ήταν λοιπόν... είδηση το φωτογραφικό υλικό που έφτασε στα χέρια μας με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη σε δημόσια εμφάνισή του χωρίς τη Δέσποινα δίπλα του.

Πίσω στο 1996-Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 19 του χρόνια! Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Βανδή

1712995725137-199882451-0523_VASILIS_MPISMPIKIS_2132024.jpg

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρωταγωνιστή σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας να περπατάει, προφανώς για να βρεθεί σε κάποια επαγγελματική του υποχρέωση.

Ο ηθοποιός, όπως συνηθίζει, ήταν ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια με μαύρα casual ρούχα, ένα χρώμα που δεν αποχωρίζεται σε καμία εμφάνισή του, είτε πρόκειται για κάποια πιο επίσημη έξοδο ή για την καθημερινότητά του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να είναι πλέον απόλυτα καλά στην υγεία του, έχοντας αφήσει για πάντα στο μακρινό παρελθόν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο τον οδήγησε όχι μόνο στο νοσοκομείο αλλά και στο χειρουργείο για δύο stend στην καρδιά.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο ίδιος απολαμβάνει τη ζωή μαζί πάντα με τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή. Δείτε τον στην πρόσφατη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved