Η Μποφίλιου με την ολόιδια αδερφή της, οι αγκαλιές Μουζουράκη-Κόζαρη και οι Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου
Gossip Cam

Η Μποφίλιου με την ολόιδια αδερφή της, οι αγκαλιές Μουζουράκη-Κόζαρη και οι Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου

Ο Πάνος Μουζουράκης, παρουσίασε χθες, Τρίτη 23/4 το νέο του δίσκο, με τίτλο «Μεγαλώνω» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο πάντα απρόβλεπτος κι ιδιοσυγκρασιακός Πάνος Μουζουράκης συναντήθηκε επιτέλους με τους δυο αγαπημένους του φίλους και δημιουργούς που πέρα από την αγάπη και την εκτίμηση τους ενώνει και μια παράλληλη καλλιτεχνική πορεία.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έγραψαν ειδικά για εκείνον 9 τραγούδια ενηλικίωσης που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εποχή μας μέσα από τα μάτια της γενιάς τους.

Ένα από αυτά είναι και το «Μεγαλώνω», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε ήδη αρκετό καιρό πριν την κυκλοφορία του, με τον Πάνο Μουζουράκη να το ερμηνεύει στις live εμφανίσεις του ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube, επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Κώστας Καρύδας.

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν την κόρη τους; Η αποκάλυψη on camera

Στην παρουσίαση του δίσκου του χθες, ο Πάνος Μουζουράκης, ήταν αρκετά χαρούμενος για τη νέα του δουλειά, ενώ εκεί βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Φυσικά, δεν έλειπε και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη.

mouzourakis10.jpg

«Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας στις κάμερες, ενώ δεν δίστασε να πει ότι έχει βαφτίσει την κόρη του και δεν το έμαθε κανείς.

Στην παρουσίαση του δίσκου του καλλιτέχνη, είδαμε μεταξύ άλλων και τον Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι αδερφές Μποφίλιου.

Η Νατάσα και η Νέλλυ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και πόζαραν ευδιάθετες στον φακό του gossip-tv.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Κατέληξαν στο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Πάνος Μουζουράκης: Η εξομολόγηση στην Καινούργιου για την Μαριλού και την κόρη του - «Θα βουρκώσω»

Ο Μουζουράκης είπε την αλήθεια που όλοι φοβόμαστε για τα όρια της τρέλας:«Για 20 λεπτά ήμουν τρελός»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved