Σασμός: Ένας γάμος και μια σύλληψη πριν το κλείσιμο της ιστορίας
Media

Σασμός: Ένας γάμος και μια σύλληψη πριν το κλείσιμο της ιστορίας

Σασμός: Πλησιάζοντας προς το κλείσιμο της ιστορίας, οι ήρωες θα δούμε να παίρνουν τον δρόμο που έχουν αποφασίσει οι σεναριογράφοι για εκείνους.

Έτσι, σύμφωνα με τις εξελίξεις ο Γιώργος με τη Θοδώρα τελικά παντρεύονται, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης συλλαμβάνει τη Σάντρα και την αναγκάζει να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη συμμαχεί με τον Τηλέμαχο, προς όφελος του Αντρέα

SASMOS-D.Hmellos.jpg

Η Θοδώρα και ο Γιώργος από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν κατάλαβαν πως ανάμεσά τους δημιουργήθηκε μια αμοιβαία έλξη. Ωστόσο, ο δρόμος προς την ευτυχία τους δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα και, όπως ήδη έχουμε δει, το ζευγάρι έχει περάσει πολλά εμπόδια και δοκιμασίες. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, όλα αυτά τα αφήνουν στο παρελθόν και κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Όπως έχουμε παρακολουθήσει, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους και προκειμένου να καταφέρουν να υιοθετήσουν το μωρό που βρέθηκε στην πόρτα του παπα-Μιχάλη αποφάσισαν να παντρευτούν. Και ενώ για να τα καταφέρουν ήρθαν αντιμέτωποι τόσο με τα συναισθήματά τους όσο και με την οικογένεια της Θοδώρας, που ήθελε έναν παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι θα παντρευτεί σύντομα με πολιτικό γάμο.

1707494169728-187249405-sasmos-(1).webp

Η Θοδώρα, για πρώτη φορά ύστερα από καιρό, θα χαμογελάσει ξανά, ενώ και ο Γιώργος πιστεύει πως όλα τα άσχημα ανήκουν πια στο παρελθόν και μαζί θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή αφήνοντας έξω από τη ζωή τους ό,τι τους πληγώνει. Την ίδια στιγμή, η Σάντρα συνεχίζει να μπλέκεται στη ζωή όλων και κυρίως του Αστέρη. Όμως, η εξάρτησή της από τον τζόγο πρόκειται να τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλους μπελάδες. Κάποια στιγμή, η κοπέλα ετοιμάζεται να πάει στη λέσχη, αλλά λίγο πριν φύγει δέχεται μία επίσκεψη που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις πράξεις της. Συγκεκριμένα, π Μαρίνα διαπιστώνει πως κάποιος της έκλεψε ένα ακριβό και πολύτιμο περιδέραιο. Αμέσως ενημερώνει τον Αντώνη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να ψάξει ποιος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο. Έτσι, σύντομα, από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ανακαλύπτει πως το περιδέραιο της Μαρίνας το έκλεψε η Σάντρα. 0 αστυνόμος χωρίς να χάσει χρόνο τη συλλαμβάνει και τη μεταφέρει για ανάκριση.

SASMOS-Or.Aygoystidhs-El.Skolidh.jpg

Ωστόσο, λόγω του ότι η κοπέλα είναι κόρη του Δημήτρη και οι πράξεις της είναι απόρροια του εθισμού της, της θέτει ένα μεγάλο δίλημμα. Ή θα καταλήξει στη φυλακή ή θα μεταφερθεί σε κέντρο απεξάρτησης. Η σύλληψη ταρακουνάει τη Σάντρα και στη σκέψη πως θα χάσει την ελευθερία της συνειδητοποιεί πως είναι εξαρτημένη από τον τζόγο. Έτσι, συμφωνεί να φύγει για απεξάρτηση.

Πηγή mytv

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός απειλεί την Σάντρα

Σασμός: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική

Σασμός: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο Χρήστος έχει μια δυσάρεστη έκπληξη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved