Ψυχοκόρες: Ο Μέλιος ακούει μόνο την καρδιά του
Media

Ψυχοκόρες: Ο Μέλιος ακούει μόνο την καρδιά του

Οι «Ψυχοκόρες» έρχονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω πιέζει τον Μέλιο να φύγουν γρήγορα από το σπίτι του Νάτση

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Ο Παύλος ξεκινά μαθήματα με τη Βασιλική και εκδηλώνουν ο ένας στον άλλον τα αληθινά τους αισθήματα. Η Πρόνοια κάνει έλεγχο στο σπίτι του Κοτρώτση για την ευημερία των ψυχοκορών τους. Ο Σώτος πηγαίνει στο εργοστάσιο με τον Κοσμά και υπόσχεται στους εργάτες δικαιοσύνη. Η Νέλλα χειροτερεύει κι ο γιατρός παραδέχεται στον Σώτο την εξάρτησή της από οπιούχα, ενώ ο Κοσμάς αρνείται να αποδεχθεί το πρόβλημα. Η Μάγια και ο Αρδίτης διαφωνούν για την πολιτική γραμμή που πρέπει εκείνη να ακολουθήσει. Έχοντας υποψίες για τον εγγονό του, ο Αρδίτης βάζει να παρακολουθούν τον Ερμή. Ο Νάτσης στήνει παγίδα στους γαμπρούς του. Η Φρόσω πιέζει τον Μέλιο να φύγουν γρήγορα από το σπίτι του Νάτση.

Δείτε το τρέιλερ:

Ψυχοκόρες - Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό θα είναι το τέλος της Μάγιας

Ψυχοκόρες - Ασλάνογλου: Η Ευανθία θα κρατήσει τη Φρόσω στο σπίτι μέχρι να της κάνει τον γιο, αλλά...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved