Το ναυάγιο: Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «εισβάλλει» στη σειρά - Ο ρόλος που θα υποδυθεί
Media

Το ναυάγιο: Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «εισβάλλει» στη σειρά - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Στη δίνη νέων εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA "Το ναυάγιο", απόψε στις 22:50.Μετά τη δολοφονία του Παύλου Ξενάτου, ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η εύρεση νέου δικηγόρου όμως αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.

Ακόμα, η Ειρήνη μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη. Ο Μιχάλης λέει στη Λίνα ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με μια άλλη γυναίκα. Ο Άγγελος ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη μετά από εντολή του Ιπποκράτη. Ο Μάκης μαθαίνει ποιος είναι ο Όθωνας, ενώ η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου. Η Πολυξένη πηγαίνει στην αυλή να ζητήσει τον λόγο από τον Άγγελο κι αυτός της αποκαλύπτει την αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει η Πολυξένη όταν μάθει πως είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο; Και ενώ ο Πέτρος είναι έτοιμος να αποδείξει στην Ειρήνη πόσο σατανικός είναι ο Ιπποκράτης, ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Δημοσθένης Καλλέργης (Θοδωρής Κατσαφάδος), κάνει την εμφάνισή του στη δουλειά του Μιχάλη.

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη

Γνωρίστε τον νέο ήρωα της δραματικής σειράς του MEGA Δημοσθένης Καλλέργης (Θοδωρής Κατσαφάδος)
Ήρεμη δύναμη, με οξύ πνεύμα και λόγο. Μεγάλος και τρανός δικηγόρος κάποτε, ο οποίος συμμετείχε σε πολύ γνωστές και δύσκολες πολιτικές δίκες. Σήμερα, βρίσκεται σε πλήρη παρακμή και είναι αλκοολικός. Με τον Παντελίδη τον ενώνουν αλλά και τον χωρίζουν πολλά. Ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο και μοιράζονταν τις φιλοδοξίες τους για καριέρα. Ο Δημοσθένης πήγε προς την πλευρά των «αδύναμων», θέλοντας να υπερασπιστεί το δίκαιο, ο Παντελίδης έκανε περιουσία με δόλιο τρόπο και βρέθηκαν ιδεολογικά αντίπαλοι. Ήταν ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα με την οποία, όμως, ο Δημοσθένης απέκτησε ένα παιδί. Η σύζυγός του, τον εγκατέλειψε και έφυγε για το εξωτερικό μετά τον τραγικό χαμό του παιδιού τους. Ο Δημοσθένης έκτοτε το έριξε στο ποτό, παράτησε την υψηλή δικηγορία και ασχολήθηκε μόνο με διεκπεραιωτικές νομικές εργασίες. Ο Παντελίδης τον διαπόμπευσε στους νομικούς κύκλους, κάνοντάς τον να χάσει κάθε αξιοπιστία. Θα αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων του ναυαγίου στην πολυαναμενόμενη δίκη του Φοίνιξ, η οποία θα είναι και η σημαντικότερη της ζωής του.

Δείτε το trailer εδώ:

Το Ναυάγιο: Ένα γράμμα θα καταρρακώσει την Βάσω

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved