Ντένης Μακρής: «Δεν με βοήθησε κάπου η εκπαίδευση»
Showbiz

Ντένης Μακρής: «Δεν με βοήθησε κάπου η εκπαίδευση»

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αλλά και ποια ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία που έχει ζήσει μέχρι σήμερα ως ηθοποιός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ντένης Μακρής.

«Ήταν το μοναδικό πράγμα που έκανα συνειδητά. Δεν είχα κάποιο έναυσμα από το σχολείο. Για τίποτα. Δεν με βοήθησε κάπου η εκπαίδευση. Μόλις τελείωσα άρχισα παραδόξως να διαβάζω τα πάντα, να βλέπω ταινίες και ήρθε το θέατρο και μου χτύπησε την πόρτα. Δοκίμασα αρχικά τον εαυτό μου σε παραστάσεις στην ερασιτεχνική ομάδα του Πολυτεχνείου και τον επόμενο χρόνο έδωσα στο Εθνικό. Να φανταστείς, εδώ και μισό χρόνο είμαι φοιτητής στο Καποδιστριακό. Έδωσα κατατακτήριες και σπουδάζω Φιλοσοφία. Έτυχε να μη δουλέψω τον περασμένο χειμώνα γιατί έφυγα από μια παραγωγή και έτσι βρήκα χρόνο να διαβάσω και πέρασα. Ήταν μια ανάγκη μου. Τώρα βέβαια είναι ένα χάος. Κάνω πρόβες τα πρωινά, παρακολουθώ μαθήματα όσο μπορώ στο πανεπιστήμιο και περνάω μεγάλο μέρος της ζωής μου κάνοντας μεταγλωττίσει. Ενα από τα παιδάκια της παράστασης που ανεβάζουμε τώρα ήρθε μια μέρα και μου είπε: "Είσαι το πρόβατο ο Εντι". Εννοούσε τον χαρακτήρα από την ταινία "Sing". Έχει πλάκα που με αναγνώρισε από τη φωνή», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία που έζησε ως ηθοποιός μέχρι σήμερα; «Ήμουνα από το 2012 ως το 2015 στο θίασο του Γιαν Φαμπρ και κάναμε παγκόσμιες περιοδείες με την παράσταση Η δύναμη της θεατρικής τρέλας. Γυρίσαμε όλη τη Νότια, παίζαμε στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Έμαθα πολλά για τα όριά μου. Ουσιαστικά διδάχτηκα ότι δεν υπάρχουν σωματικά και ψυχολογικά όρια. Φεύγουν οι αναστολές όταν δουλεύεις με τον Φαμπρ. θέλω τα επόμενα χρόνια να πάει καλά η ομάδα μας Ορχήστρα των Μικρών Πραγματων και να καταφέρω να εξελιχθώ προσωπικά σε αυτό τον χώρο. Να μάθω περισσότερα πράγματα», καταλήγει,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved