Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτησή της μετά το σάλο που προκάλεσε: «Γι' αυτό δεν μιλάω με ονόματα»
Showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτησή της μετά το σάλο που προκάλεσε: «Γι' αυτό δεν μιλάω με ονόματα»

Χαμό έχει προκαλέσει η Άννα Μαρία Βέλλη με το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Youtube της μιας και αναφέρθηκε ξανά στη σωματική κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

Οι followers της έγραψαν στο Tik Tok για τον πρώην σύντροφό της, τον Άρη Μακρή, όμως η ίδια δεν έχει κατονομάσει κανέναν.

Τσιμτσιλή για Άρη Μακρή: Αν δεν είναι αυτός, η Βέλλη πρέπει να βγει & να του καθαρίσει το όνομα!

anna-mari21.jpg

Η Άννα Μαρία Βέλλη βλέποντας τα σχόλια και την έκταση που πήρε το θέμα από τις εκπομπές έγραψε: «Το βίντεο δεν έχει στόχο να γίνει cancel κανένας και για αυτό δεν μιλάω με ονόματα .Στόχος είναι να καταλάβει το περιβάλλον του κακοποιητή πως αν δεν τον ξεκόψει είναι σαν να βάζει το χέρι του στην επόμενη φορά».

https://www.instagram.com/reel/C4F8f9OMIZp/

Στην ανάρτησή του ο Άρης Μακρής δεν κατονομάζει το πρόσωπο που άφησε να δημιουργηθούν εντυπώσεις πως εμπλέκεται σε περιστατικό κακοποίησης, έγραψε: «Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος. Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μαρία Βέλλη: Τη φυγάδευσαν οι φίλοι της για να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα

Super Κατερίνα: Η ρεπόρτερ δέχθηκε επίθεση από τη φίλη της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Δεν την τιμά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved