Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης
Showbiz

Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης

Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μακρής συζητιούνται έντονα από χθες το μεσημέρι, μετά την ανάρτηση του δεύτερου που έχει «φωτογραφηθεί» ως ο κακοποιητής της από χρήστες του διαδικτύου.

Ο Άρης Μακρής θα συμμετείχε στην παράσταση «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια» θα έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 10 Μαρτίου και αναβάλλεται.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου που υπογράφει τη σκηνοθεσία μίλησε στο Πρωινό και τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν γνώριζα τίποτα για την ανάρτηση του Άρη Μακρή. Έχω κάνει μια πρώτη συζήτηση, θα δούμε στην πορεία. Αναβάλλεται η πρεμιέρα και θα αποφασίσουμε στην πορεία αν θα συνεχιστεί η συνεργασία ή όχι».

Όλο αυτό συνέβη γιατί η Άννα Μαρία Βέλλη σε ένα βίντεο στο Youtube αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά που είχε ένας πρώην σύντροφός της δίχως να τον κατονομάζει, όμως οι διαδικτυακοί φίλοι της ανέφεραν το όνομα Άρης Μακρής.

Άρης Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! H απάντηση στις φήμες περί κακοποίησης:«Χρόνια τώρα αρνιόμουν...»

arismakris_1626353114_2618362157231140652_373784409.jpg

Και στη συνέχεια ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση γράφοντας τα εξής: «Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος. Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Η ρεπόρτερ δέχθηκε επίθεση από τη φίλη της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Δεν την τιμά»

Άννα Μαρία Βέλλη: Τη φυγάδευσαν οι φίλοι της για να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα

Τσιμτσιλή για Άρη Μακρή: Αν δεν είναι αυτός, η Βέλλη πρέπει να βγει & να του καθαρίσει το όνομα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved