Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι!
Showbiz

Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι!

Στις 13 Απριλίου η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πέμπτο για τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα

Λίγες μέρες αργότερα, το ζευγάρι μαζί με τη νεογέννητη κόρη του πήρε τον δρόμο για το σπίτι του, με λαχτάρα για να ξεκινήσει τη νέα ζωή του ως οικογένεια.

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους και η σκέψη τους συγκινεί

skafida-dimas.jpg

«Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε». Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Πύρρου Δήμα κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, αποδεικνύοντας με το πλατύ χαμόγελό του πόσο ευτυχισμένος ήταν ξανά, μετά από καιρό.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο».

afroditi-skafida.jpg

Δεύτερη ευκαιρία

Ήταν τον Ιούνιο του 2018 όταν ο Πύρρος Δήμας βυθιζόταν στο απόλυτο πένθος αφού έχανε από κοντά του τη γυναίκα του, Αναστασία, το στήριγμά του και μητέρα των 4 ανήλικων παιδιών τους.

Τίποτα δεν έδειχνε εύκολο εκείνη την εποχή. Όλα δύσκολα, όλα μαύρα, όλα δυσοίωνα. Έπρεπε να γίνει και μάνα για τα 4 παιδιά του που έδειχναν να έχουν χάσει και εκείνα τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Ο Έλληνας θρύλος της άρσης βαρών όμως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Και όχι μόνο δεν απογοήτευσε κανέναν αλλά σήκωσε στους ώμους αυτό το τεράστιο οικοδόμημα που είχε δημιουργήσει με τη γυναίκα του.

Και ύστερα η μοίρα τού έκλεισε το μάτι και του χαμογέλασε ξανά. Μπορούσε ξανά να ελπίζει όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, μία γυναίκα που στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του και υπήρξε η καλύτερη αφορμή για να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να χαμογελά ξανά. Και πλέον, με την άφιξη της μικρής Ελευθερίας, έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά και να κάνει ξανά όνειρα για το μέλλον.

skafida-dimas.jpg

Την ημέρα του γάμου του με την Αφροδίτη Σκαφιδά.

Η καθημερινότητα με το νεογέννητο!

Ως νέα μαμά, η Αφροδίτη Σκαφίδα γνωρίζει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, αυτόν της μητρότητας που δείχνει να της αρέσει πολύ. Και δίπλα της, πάντα, ο Πύρρος Δήμας που έχει ζήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι άλλες 4 φορές! Αλλά όπως δήλωσε μετά την άφιξη του πέμπτου παιδιού του, είναι σαν να γίνεται για πρώτη φορά μπαμπάς! Πολλά βρεφικά κλάματα αλλά και αυτή η χαρακτηριστική μωρουδίστικη μυρωδιά κυριαρχούν στο σπίτι του ζευγαριού που παντρεύτηκε στις 3 Φεβρουαρίου, λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved