Όλγα Κιουρτσάκη: «Σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: «Σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»

H Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μία αποκάλυψη στο TikTok που είναι ενεργή.

Ένας από τους χρήστες την ρώτησε αν εργάζεται αυτό τον καιρό και εκείνη απάντησε ότι κάνει την ωραιότερη δουλειά που δεν είναι άλλη από το να είναι μαμά και να βρίσκεται δίπλα στην κόρη της.

Όταν ρωτήθηκε με ποιον τρόπο βιοπορίζεται, τότε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έγραψε: «Δόξα το Θεό δουλεύει ο άντρας μου (Φώτης Λώσης) και βγάζει αρκετά και για τους τρεις μας.

Κάτσε και σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένειά μας».

1713936596549-638896811-kiourtsaki-losis.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Όλγα Κιουρτσάκη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα ανέφερε: «Εγώ έβγαλα καινούριο παιδικό τραγουδάκι. Να σας το πω; Να το πω Μιχαέλα;»!

Και με αφορμή τα σχόλια του στυλ «Γιατί δεν πήρε το όνομα της γιαγιάς Άντζελας;», η Όλγα απάντησε: «Μιχαέλα – Αγγελική θα την βγάλουμε, την έχουμε ταγμένη» βάζοντας τέρμα στα όσα ακούγονταν και γράφονταν.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα ειπώθηκε: «Υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της. Θέλει τα πάντα να ηρεμίσουν, να ηρεμίσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι».

dimitriou-kiourtsaki.jpg

Και στη συνέχεια σε δηλώσεις της η τραγοαυδίστρια τόνισε: «Ήδη με έχει πει γιαγιά. Έχει δυο ονόματα Μιχαέλα και Αγγελική. Από τώρα αρχίζω και μαθαίνω νανουρίσματα στην εγγονή μου, την ώρα που τρώμε. Είναι σημαντικό να την έχω δίπλα μου και να μου κρατάει συντροφιά. Η Μιχαέλα και εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»!

Δείτε στην gallery την αποκάλυψη της Όλγας

Άντζελα Δημητρίου:H συγκίνηση για την εγγονή της- Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου

Όλγα Κιουρτσάκη: Αυτό το όνομα θα πάρει η κόρη της–Τι απαντάει για τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου;

Τσιμτσιλή για τη σχέση Δημητρίου - Κιουρτσάκη: «Γίνεται μια προσπάθεια να…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved