Πες μας την ημερομηνία γέννησής σου, να σου πούμε πώς θα είναι το 2023
Astrology

Πες μας την ημερομηνία γέννησής σου, να σου πούμε πώς θα είναι το 2023

Βρες τον δικό σου αριθμό και ανακάλυψε τι σε περιμένει τη νέα χρονιά που ξεδιπλώνεται μπροστά μας

Για να υπολογίσεις τον αριθμό που δείχνει το πώς θα είναι το 2023, θα πρέπει να προσθέσεις όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σου. Δηλαδή, αν, για παράδειγμα, έχεις γεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 1987, τότε θα πρέπει να κάνεις την εξής πρόσθεση: 2+6+9+1+9+8+7. Το αποτέλεσμα είναι 42. Για να βγει μονοψήφιος αριθμός, προσθέτεις το 4+2 και το άθροισμα είναι 6.

Άρα ο αριθμός σου για το 2023 είναι το 6. Ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεις τον δικό σου αριθμό.

Αριθμός 1

Μια νέα αρχή

Πολλά μονοπάτια ανοίγονται φέτος, δείχνοντάς σου ότι πρέπει να γυρίσεις σελίδα ή ακόμα και να ανοίξεις ένα εντελώς καινούργιο βιβλίο στη ζωή σου. Το 2022, ολοκληρώσεις το τελευταίο κεφάλαιο ενός κύκλου εννέα ετών, αφήνοντας έτσι ελεύθερο χώρο στο 2023. Καλείσαι να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Υπάρχει μια μάλλον εγωιστική τάση, αλλά έτσι θα ασχοληθείς σοβαρά με το να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις και αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές φέτος που θα νιώθεις ότι στέκεσαι στην άκρη του γκρεμού, αλλά μην πτοηθείς. Μια ακόμα περιπέτεια είναι που θα περάσει. Ξεκινάς από την αρχή κι αυτό, εκτός από δυσκολίες, θα σου φέρει και αρκετές συναρπαστικές εμπειρίες και προοπτικές. Είσαι ο πρωταγωνιστής φέτος! Διεκδίκησε ό,τι επιθυμείς, ακόμα κι αν κάτι από αυτά δεν πίστευες ποτέ ότι θα σου άρεσε...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved