Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αν δεν παντρευτώ, θα βάλω μόνη μου νυφικό και θα περιφέρομαι!»
Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αν δεν παντρευτώ, θα βάλω μόνη μου νυφικό και θα περιφέρομαι!»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Ant1, παραδέχεται πόσο πολύ θέλει να παντρευτεί, καθώς και ότι έχει τεράστια εμμονή με τα νυφικά.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα απασχολεί κανέναν ο γάμος μου μέχρι να γίνει. Μπορεί να τον κάνω στην Μυτιλήνη, εκεί που θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα. Όταν ήμουν μικρότερη, ήθελα ένα γάμο με 1.000 καλεσμένους και έμενα στο κέντρο της προσοχής. Επειδή πια είναι σύνηθες και αρχίζω να ανακαλύπτω την αξία του να μην ασχολείται κανείς μαζί σου, νομίζω ότι θα μπορούσα να παντρευτώ μόνη μου στην Μυτιλήνη. Θα σου πώ ότι είμαι από αυτές που ονειρεύονται να φορέσουν νυφικό! Θέλω ένα νυφικό με φρου φρου, φουσκωτό. Από παιδί πήγαινα στις εκκλησίες και κοίταζα τα νυφικά. Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό. Έχω πει ότι εάν δεν μου τύχει να παντρευτώ, θα βάλω ένα και θα περιφέρομαι. Ακόμη και στην Μυτιλήνη να παντρευτώ, θα βάλω ένα μεγάλο νυφικό». Όπως είπε το γεγονός ότι είναι 39 ετών δεν την πτοεί καθόλου σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Νιώθει δηλαδή ότι ποτέ δεν είναι... αργά!
Μίλησε επίσης για ένα θέμα που ελάχιστοι γνώριζαν: Ότι δεν πληρώνεται για την συμμετοχή της στο x-factor: «Δεν πληρώνομαι. Εγώ ανήκω στο διοικητικό προσωπικό του καναλιού και από εκεί πληρώνομαι. Το ότι δεν πληρώνομαι είναι απόλυτα εν γνώσει μου και με κάνει να μην το βλέπω σαν δουλειά. Το προτιμώ κιόλας γιατί με διασκεδάζει».
Αφοπλιστική ήταν τέλος η απάντησή της για την Ελονώρα Μελέτη: «Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι θα πετύχει και ότι φεύγοντας από τον Ant1, θα πήγαινε καλά. Το έχω πει και στην ίδια. Είναι γεγονός ότι την Τρίτη χρονιά πέρασε πολύ δύσκολα, είχε και πρόβλημα υγείας, ίσως την κουράσαμε κι εμείς. Σε όποια δουλειά ξεκινάς, ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η εικόνα σου προς όλους είναι να μετακινηθείς. Και η Ελένη αρχικά ήταν στο Mega, στην συνέχεια μετακινήθηκε και επιτυχημένα έκανε κάτι άλλο». πηγή:People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved