Αλέν Ντελόν: Ο πόλεμος για την περιουσία μόλις ξεκίνησε! Tα ποσά που... ζαλίζουν & ο άγνωστος γιος

Η οικογένεια Ντελόν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος μεταξύ των μελών της. 

Hollywood

Αλέν Ντελόν: Ο πόλεμος για την περιουσία μόλις ξεκίνησε! Tα ποσά που... ζαλίζουν & ο άγνωστος γιος

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει η κηδεία του Αλέν Ντελόν ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια στις 18 Αυγούστου και ήδη άρχισε ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ των παιδιών του για την περιουσία που αφήνει πίσω του. 

Οι πληροφορίες συγκεχυμένες για την επιθυμία του θρύλου του Γαλλικού κινηματογράφου που για πολλούς ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στην κόρη του - Στη διεκδίκηση της περιουσίας του πάντως αναμένεται να μπουν και τα παιδιά του Αρί Μπουλόν, του άντρα που έχει καταπληκτική ομοιότητα με τον Αλέν Ντελόν και ισχυριζόταν εδώ και πολλά χρόνια πως ήταν γιος του, όμως ο ίδιος ο ηθοποιός δεν τον αναγνώρισε ποτέ.

Αλέν Ντελόν: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία – Εικόνες από το τελευταίο «αντίο»

Alain Delon - 72nd Cannes Film Festival

Τα ποσά ζαλίζουν

Κυκλοφορούν τα πιο απίστευτα νούμερα για την εκτίμηση της περιουσίας του ηθοποιού με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως αυτή κυμαίνεται μεταξύ 150, ακόμη και 300 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι αλήθεια ότι ο Αλέν Ντελόν ήταν ένας από τους σπάνιους Γάλλους σταρ που ήξερε πώς να κερδίζει χρήματα με την εικόνα του.

Πάντως, αν ισχύει πως ο Ντελόν άφησε το 50% της περιουσίας του στην κόρη του και από 25% σε κάθε έναν από τους δύο γιους του, τότε ο πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά του αναμένεται να είναι σφοδρότατος χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι τα πραγματικά θύματα.

delon.jpg

Mε την κόρη του Ανούσκα.

Τα ξένα Μέσα πάντως υποστηρίζουν πως ο Αλέν Ντελόν έχει αφήσει διαθήκη με την παραπάνω μοιρασιά όμως οι γιοι του φαίνεται να τα έχουν βάλει με την αδελφή τους για την οποία ο Αλέν Ντελόν είχε εκφράσει πολλές φορές ακόμα και δημόσια την αδυναμία του στο πρόσωπό της.

Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο με την αποκάλυψη ότι ο γιος που δεν αναγνώρισε ποτέ ο Αλέν Ντελόν, έχει βάλει τα δύο παιδιά του, εγγόνια δηλαδή του θρυλικού Γάλλου ηθοποιού να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας, καθώς ετοιμάζονται να ζητήσουν τεστ DNA.

delon.jpg

Επίσης οι γιοι του Ντελόν υποστηρίζουν πως η περιουσία του πατέρα τους δεν είναι μόνο 300 εκατομμύρια καθώς ο εκλιπών είχε συλλογή από ρολόγια, συλλογή από σπουδαία και πανάκριβα έργα αλλά και επενδύσεις σε ακίνητα που δεν είναι καταγεγραμμένα στην περιουσία του. Όλα τα παραπάνω ακούστηκαν και στην εκπομπή Στούντιο 4. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved