Νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Ζουγανέλη
Showbiz

Νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Ζουγανέλη

Ημέρα με την ημέρα έρχονται στο φως όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την δολοφονία του 73χρονου επιχειρηματία στη Μύκονο πριν από περίπου ένα μήνα.


Η 28χρονη και οι συμπατριώτες της ήρθαν από την Πολωνία οδικώς μέσω Σκοπίων στην Ελλάδα, σκότωσαν τον 73χρονο επιχειρηματία στη βίλα του στη Μύκονο και επέστρεψαν πάλι στην πατρίδα τους οδικώς, υποστηρίζει η αστυνομία.

Η 28χρονη χορεύτρια εμφανιζόταν ως κόρη ανώτατου στρατιωτικού στην Πολωνία. «Του έλεγε παραμύθια ότι έχει μια πολυκατοικία στη Γερμανία, ότι κληρονόμησε 700.000 ευρώ από τον πατέρα της και ότι τα έχει δεσμευμένα» είπε ο αδερφός του θύματος και πρόσθεσε «Ζητούσε τη γνώμη του αδελφού μου πώς να τοποθετήσει αυτά τα χρήματα. Και ο αδελφός μου τη συμβούλευε. Δεν είχε καταλάβει κάτι, της είχε αδυναμία και τα πίστευε όλα αυτά που του έλεγε»

Στο νησί των ανέμων γνώριζαν τη νεαρή από την Πολωνία. Η εμφάνισή της τραβούσε τα βλέμματα. «Ξέραμε ότι αυτή μόνο ήξερε το μυστικό για τα χρήματα που έπαιρνε γιατί φοβόταν να μην χαθούν στις τράπεζες»δήλωσε ο Γιάννης Γαλάτης και πρόσθεσε «Μια πολύ όμορφη κοπέλα ήταν. Φαινόταν ότι είναι επικίνδυνη γυναίκα. Ήταν ψηλή, ωραίο σώμα, φαινόταν όμως μια γυναίκα με ταπεραμέντο και εμπειρίες. Το ντύσιμό της ήταν άψογο, γιατί εισέπραττε λεφτά από τις παρέες της».

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 28χρονη οργάνωσε τη δολοφονία στην πατρίδα της. Δεν υπολόγισαν όμως τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις τους τόσο έξω από το σπίτι του 73χρονου, όσο και κατά τη διαδρομή τους μέχρι το λιμάνι της Μυκόνου. Αν και η 28χρονη έλεγε ότι βρισκόταν στην Πολωνία, ένας λιμενικός την αναγνώρισε στη Μύκονο, παρά το γεγονός ότι είχε κόψει τα μαλλιά της Επίσης υπήρξαν μαρτυρίες ατόμων που τους είδαν να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται από το πλοίο.

Ακόμη από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε από που είχαν γίνει οι τελευταίες κλήσεις στο κινητό του Μίμη Ζουγανέλη, ενώ στα σύνορα των Σκοπίων υπήρχαν αντίγραφα των διαβατηρίων τους που έδειχναν ότι είχαν ταξιδέψει στην Ελλάδα τις ημέρες εκείνες.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved