Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 18/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 18/11

Γενικό προφίλΗ μέρα, σήμερα, γλυκούλια μου, είναι άνευ εντάσεων, μα με προδιάθεση εξαπάτησης …μεγάλων διαστάσεων. Το τετράγωνο Ήλιου– Ποσειδώνα, προδιαθέτει να «πιστέψουμε» ή να αποδεχτούμε, ότι μας πει ο καθένας. Όσο για το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό φέρνει αποκαλύψεις και έναν ενθουσιασμό, που θα πρέπει να μην προσμετρηθεί υπερβολικά θετικά, μιας και οτιδήποτε είναι άνευ μέτρου χάνει την αξία του. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Χείρωνα φέρνει κάποια συναισθηματικά πλησιάσματα του στυλ «Οίκτο, είμαι ανάπηρος και λυπηθείτε με, πρόδωσες την αγάπη μας για δυο μπουκάλια Μύθος» και άλλα λοιπά και όμορφα. Τέλος στα ερωτικά προσοχή γιατί παραμονεύει αποπλάνηση. Έτσι την πάτησε η Πρωτόπλαστη (δεν είναι επίθετο) η Εύα και τα είδατε τα χαΐρια μας ως γένος.

ΚριόςΟι προσπάθειες που θα καταβάλετε σήμερα για την επίλυση ενός «καυτού» ζητήματος φαίνεται πως μπαίνουν σε καλό δρόμο. Η αγία τριάδα Ερμή-Άρη-Σελήνη σας βοηθά, να πετύχετε στόχους, που ίσως, να φαίνονταν όνειρο απατηλό. Κρατήστε τα μυστικά «στεγανά» μιας και η περιέργεια γεννιέται από τη ζήλια.

ΤαύροςΗ σημερινή μέρα, σας βρίσκει με μια Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, που όσο να ‘ναι επιτείνει την ανασφάλεια σας. Όμως, οι περισσότερες λανθασμένες αποφάσεις πάρθηκαν μετά από ...ώριμη σκέψη. Σήμερα η λέξη κλειδί είναι αυθορμητισμός. «Follow your heart, στεγνοί χωρίς cutty shark».

ΔίδυμοιΗ ατμόσφαιρα είναι κομματάκι ηλεκτρισμένη εξαιτίας κάποιων υποσχέσεων, που δεν τηρήθηκαν. Κρατήστε τη ψυχραιμία σας, καθότι το να τσακώνεστε και δη στο χώρο της εργασίας επιτρέπεται μόνο αν δεν πρόκειται να ξαναδείτε το περί ου ο λόγος «καθίκι». Και καλό θα είναι να αποφύγετε να μεταφέρετε τις εντάσεις μέσα στη σχέση σας.

ΚαρκίνοςΣήμερα, ίσως μέσα σας να έχετε μια φλόγα και μια ένταση που θα σας κάνει να ελπίζετε το ...αδιανόητο. Στα οικονομικά τα ευρώπουλα κάνουν φτερά, ελπίζω εν γνώσει σας. Μια συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, σας δίνει την ανακούφιση που θα ‘δινε η εξομολόγηση. Απαλλαχτείτε από τα βαριά σύννεφα του παρελθόντος.

ΛέωνΣήμερα πρέπει, να φερθείτε Χ- Large απέναντι στα άτομα, που σας στηρίζουν ηθικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν θα πρέπει στην παρούσα φάση να τα «ζυγίζετε» όλα με βάση το χρήμα και τις όποιες σκοπιμότητες. Στα αισθηματικά, ίσως ακούσετε κάποια παράπονα, που θα καταπνιγούν μέσα στο κρασί και στη χαρά.

ΠαρθένοςΥπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να τσακωθείτε. Και εν πάσει περιπτώσει, εάν έχετε σηκωμένα μανίκια για καυγά μην τα κατεβάσετε, απλά πηγαίνετε να πλύνετε κανένα πιάτο. Βγείτε διασκεδάστε, δείτε άτομα που αγαπάτε και κλείστε το κινητό για να απολαύσετε το χρόνο σας.

ΖυγόςΝομίζω, πως πρέπει να κάνετε ένα format στο μυαλό και να πετάξετε τις δυσάρεστες σκέψεις. Οι καταστάσεις σας καλούν να πάψετε να παριστάνετε τον κουφό, γιατί «ψηστήρι» στη νοηματική είναι κομματάκι δύσκολο. Αφήστε τους εγωισμούς και αν πονάει το δοντάκι σας, φερθείτε ανάλογα.

Σκορπιός«Θα κόψω για σένα τη νύχτα στα δύο», τραγουδούν για εσάς κάποιες ψυχές, αλλά εσείς λέτε «δε γίνεται να την κόψω στα τέσσερα;» μπας και τα προλάβετε όλα. Ο έρως όμως δεν είναι ντομάτα να κοπεί στα τέσσερα. Κάποιοι πιστεύουν στην αποκλειστικότητα από μεριά σας, μα εσείς είσαστε (μιας που πιάσαμε το φαγητό) ...ο καλός μύλος που όλα τα αλέθει.

ΤοξότηςΜια μέρα με όμορφες εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και με ένα ωραίο παραμύθι. Το θέμα είναι να καταφέρετε να δείτε, αν θα έχει δράκο, κοκκινοσκουφίτσα ή γουρουνάκια και να δράσετε ανάλογα. Αισθηματικά, σήμερα θα είσαστε πιο ζεστοί και πιο σοβαροί γιατί η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί

ΑιγόκερωςΜια μέρα, όπου εύκολη δεν τη λες. Οικονομικά, για να μην σαλτάρετε τραγουδήστε το «αλητάκι μπατιράκι μες τους δρόμους τριγυρνώ». Και ενώ μπορείτε να βρείτε χρήματα, το εγώ σας δεν θέλει να ζητήσετε δανεικά. Αισθηματικά, φαίνεται ότι έχετε μπει για τα καλά στο τούνελ των ονείρων αλλά σίγουρα δεν είναι ο τομέας σας.

ΥδροχόοςΗ αλήθεια είναι ότι αρκετοί Isnogood σας περιμένουν στη γωνία, για να σας την κάνουν αλλά θα πρέπει να κάνετε απίστευτα λάθη και στραβοτιμονιές για να χαλάσει η μέρα σας. Το ματς δείχνει ατελείωτο πανηγύρι-κάτι σαν κογιότ εναντίον roadrunner-και το καλό είναι ότι ο διαιτητής σας ...συμπαθεί ιδιαίτερα. Περάστε καλά, μα μη μιλάτε πολύ.

ΙχθείςΜαζέψτε λίγο το χεράκι σας οικονομικά και κάντε κράττει, εκτός αν θέλετε να θυμηθείτε τα μαθήματα κιθάρας στο δημοτικό ωδείο, με το κασκετάκι καταγής στο σταθμό μετρό στη Πανόρμου, δίκην κουμπαρά. Συναισθηματικά, ίσως πρέπει να «απασφαλίσετε» και να πείτε στο πρόσωπο αυτά που έχετε μέσα στη ψυχή σας.

 

 

Γενικό προφίλ
Η μέρα, σήμερα, γλυκούλια μου, είναι άνευ εντάσεων, μα με προδιάθεση εξαπάτησης …μεγάλων διαστάσεων. Το τετράγωνο Ήλιου– Ποσειδώνα, προδιαθέτει να «πιστέψουμε» ή να αποδεχτούμε, ότι μας πει ο καθένας. Όσο για το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό φέρνει αποκαλύψεις και έναν ενθουσιασμό, που θα πρέπει να μην προσμετρηθεί υπερβολικά θετικά, μιας και οτιδήποτε είναι άνευ μέτρου χάνει την αξία του. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Χείρωνα φέρνει κάποια συναισθηματικά πλησιάσματα του στυλ «Οίκτο, είμαι ανάπηρος και λυπηθείτε με, πρόδωσες την αγάπη μας για δυο μπουκάλια Μύθος» και άλλα λοιπά και όμορφα. Τέλος στα ερωτικά προσοχή γιατί παραμονεύει αποπλάνηση. Έτσι την πάτησε η Πρωτόπλαστη (δεν είναι επίθετο) η Εύα και τα είδατε τα χαΐρια μας ως γένος.

Κριός
Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε σήμερα για την επίλυση ενός «καυτού» ζητήματος φαίνεται πως μπαίνουν σε καλό δρόμο. Η αγία τριάδα Ερμή-Άρη-Σελήνη σας βοηθά, να πετύχετε στόχους, που ίσως, να φαίνονταν όνειρο απατηλό. Κρατήστε τα μυστικά «στεγανά» μιας και η περιέργεια γεννιέται από τη ζήλια.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα, σας βρίσκει με μια Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, που όσο να ‘ναι επιτείνει την ανασφάλεια σας. Όμως, οι περισσότερες λανθασμένες αποφάσεις πάρθηκαν μετά από ...ώριμη σκέψη. Σήμερα η λέξη κλειδί είναι αυθορμητισμός. «Follow your heart, στεγνοί χωρίς cutty shark».

Δίδυμοι
Η ατμόσφαιρα είναι κομματάκι ηλεκτρισμένη εξαιτίας κάποιων υποσχέσεων, που δεν τηρήθηκαν. Κρατήστε τη ψυχραιμία σας, καθότι το να τσακώνεστε και δη στο χώρο της εργασίας επιτρέπεται μόνο αν δεν πρόκειται να ξαναδείτε το περί ου ο λόγος «καθίκι». Και καλό θα είναι να αποφύγετε να μεταφέρετε τις εντάσεις μέσα στη σχέση σας.

Καρκίνος
Σήμερα, ίσως μέσα σας να έχετε μια φλόγα και μια ένταση που θα σας κάνει να ελπίζετε το ...αδιανόητο. Στα οικονομικά τα ευρώπουλα κάνουν φτερά, ελπίζω εν γνώσει σας. Μια συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, σας δίνει την ανακούφιση που θα ‘δινε η εξομολόγηση. Απαλλαχτείτε από τα βαριά σύννεφα του παρελθόντος.

Λέων
Σήμερα πρέπει, να φερθείτε Χ- Large απέναντι στα άτομα, που σας στηρίζουν ηθικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν θα πρέπει στην παρούσα φάση να τα «ζυγίζετε» όλα με βάση το χρήμα και τις όποιες σκοπιμότητες. Στα αισθηματικά, ίσως ακούσετε κάποια παράπονα, που θα καταπνιγούν μέσα στο κρασί και στη χαρά.

Παρθένος
Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να τσακωθείτε. Και εν πάσει περιπτώσει, εάν έχετε σηκωμένα μανίκια για καυγά μην τα κατεβάσετε, απλά πηγαίνετε να πλύνετε κανένα πιάτο. Βγείτε διασκεδάστε, δείτε άτομα που αγαπάτε και κλείστε το κινητό για να απολαύσετε το χρόνο σας.

Ζυγός
Νομίζω, πως πρέπει να κάνετε ένα format στο μυαλό και να πετάξετε τις δυσάρεστες σκέψεις. Οι καταστάσεις σας καλούν να πάψετε να παριστάνετε τον κουφό, γιατί «ψηστήρι» στη νοηματική είναι κομματάκι δύσκολο. Αφήστε τους εγωισμούς και αν πονάει το δοντάκι σας, φερθείτε ανάλογα.

Σκορπιός
«Θα κόψω για σένα τη νύχτα στα δύο», τραγουδούν για εσάς κάποιες ψυχές, αλλά εσείς λέτε «δε γίνεται να την κόψω στα τέσσερα;» μπας και τα προλάβετε όλα. Ο έρως όμως δεν είναι ντομάτα να κοπεί στα τέσσερα. Κάποιοι πιστεύουν στην αποκλειστικότητα από μεριά σας, μα εσείς είσαστε (μιας που πιάσαμε το φαγητό) ...ο καλός μύλος που όλα τα αλέθει.

Τοξότης
Μια μέρα με όμορφες εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και με ένα ωραίο παραμύθι. Το θέμα είναι να καταφέρετε να δείτε, αν θα έχει δράκο, κοκκινοσκουφίτσα ή γουρουνάκια και να δράσετε ανάλογα. Αισθηματικά, σήμερα θα είσαστε πιο ζεστοί και πιο σοβαροί γιατί η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί

Αιγόκερως
Μια μέρα, όπου εύκολη δεν τη λες. Οικονομικά, για να μην σαλτάρετε τραγουδήστε το «αλητάκι μπατιράκι μες τους δρόμους τριγυρνώ». Και ενώ μπορείτε να βρείτε χρήματα, το εγώ σας δεν θέλει να ζητήσετε δανεικά. Αισθηματικά, φαίνεται ότι έχετε μπει για τα καλά στο τούνελ των ονείρων αλλά σίγουρα δεν είναι ο τομέας σας.

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί Isnogood σας περιμένουν στη γωνία, για να σας την κάνουν αλλά θα πρέπει να κάνετε απίστευτα λάθη και στραβοτιμονιές για να χαλάσει η μέρα σας. Το ματς δείχνει ατελείωτο πανηγύρι-κάτι σαν κογιότ εναντίον roadrunner-και το καλό είναι ότι ο διαιτητής σας ...συμπαθεί ιδιαίτερα. Περάστε καλά, μα μη μιλάτε πολύ.

Ιχθείς
Μαζέψτε λίγο το χεράκι σας οικονομικά και κάντε κράττει, εκτός αν θέλετε να θυμηθείτε τα μαθήματα κιθάρας στο δημοτικό ωδείο, με το κασκετάκι καταγής στο σταθμό μετρό στη Πανόρμου, δίκην κουμπαρά. Συναισθηματικά, ίσως πρέπει να «απασφαλίσετε» και να πείτε στο πρόσωπο αυτά που έχετε μέσα στη ψυχή σας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved